Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Creëer de toekomst van hightech gezondheidszorg!

Biomedical Technology and Physics (pre-master)

Fundamenteel onderzoek in een klinische setting

Tijdens de pre-master leer je om de fysische eigenschappen van lichtgolven te begrijpen, optische verschijnselen die voortkomen uit het golfkarakter van licht te verklaren, en ontwikkel je kennis over toepassingen hiervan in optisch waarnemen. Ook leer je over basisbegrippen uit de kansrekening en de statistiek, leer je differentiaalvergelijkingen op te lossen en thermodynamica toe te passen op chemische processen.  

Een succesvol afgesloten pre-masterprogramma geldt als bewijs van toelating tot de masteropleiding Biomedical Technology and Physics van het daaropvolgende collegejaar.

Let op: voor jouw (samengestelde) vakkenpakket, verwijzen we je naar de toelatingsmail die je eerder hebt ontvangen.

Studieprogramma

Het pre-masterprogramma Biomedical Technology and Physics is over het algemeen 30 studiepunten waard, afhankelijk van jouw vooropleiding kan het uit meer of minder studiepunten bestaan. De pre-master wordt op basis van je vooropleiding meestal opgebouwd uit de vakken Statistiek (6 EC), Thermodynamica (3 EC), Programming for MNW (3 EC), Mathematische Methoden (6 EC), Optica en optisch waarnemen (6 EC), Quantum tot molecuul (6 EC) en Differentiaalvergelijkingen (6 EC).