Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Leer hoe organisaties werken

Beleid, Communicatie en Organisatie (pre-master)

De pre-master Beleid, Communicatie en Organisatie (BCO) is ontwikkeld om studenten voor te bereiden op doorstroming naar de masteropleiding BCO. In de opleiding staat het functioneren van organisaties centraal, waarbij we uitgaan van een breed perspectief en meerdere wetenschappelijke disciplines.

De studie BCO leert je om inzichten uit onder andere de beleid-, communicatie- en organisatiewetenschappen toe te passen om grote vraagstukken binnen organisaties te onderzoeken en op te lossen. Hoe zorg je er bijvoorbeeld als academisch ziekenhuis voor dat de Intensive Care afdeling blijft functioneren bij een uitbraak van een pandemie? Kun je klimaatbestendig zijn en toch winst blijven maken als vliegtuigmaatschappij? En hoe zorg je als organisatie dat je in een anderhalve meter maatschappij ook succesvol kunt zijn?

Wil je je graag inschrijven voor de master Beleid, Communicatie en Organisatie, maar voldoe je nog niet aan alle toelatingseisen? Dan kun je dit pre-masterprogramma volgen.

Ontdek jouw pre-master Beleid, Communicatie en Organisatie

Ontdek jouw pre-master Beleid, Communicatie en Organisatie

Het pre-masterprogramma BCO biedt je kennis, vaardigheden en inzicht in welke processen een rol spelen in de vraagstukken op het gebied van organisatiegedrag, organisatietheorie en strategisch management.

Ontdek de studie-inhoud
vrouw schrijft op een bord