Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Draag bij aan translationeel onderzoek in oncologie

Kun je jezelf voorstellen als wetenschappelijk onderzoeker in het oncologisch onderzoeksveld en ben je avontuurlijk, een out-of-the-box denker die met vragen komt en samen met anderen antwoorden zoekt? Heb je een biomedische achtergrond en heb je interesse om in een multidisciplinaire omgeving te werken? Dan is de Master Oncology iets voor jou!

De Master Oncology is een tweejarig internationaal programma van 120 ECTS. De opleiding biedt je een uitdagend programma met een hoge mate van vrijheid om te kiezen uit verschillende gespecialiseerde cursussen en een groot aantal excellente onderzoeksgroepen voor onderzoeksprojecten.

Na het succesvol afronden van je studie heb je de titel MSc in Oncology behaald. Het doel van onze opleiding is om je alle kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om een goede wetenschapper te worden. Ongeveer 75% van al onze studenten starten kort na hun afstuderen met een PhD-programma. Natuurlijk zijn ook andere werkgevers, zoals farmaceutische bedrijven of biotech bedrijven en beleidsmakers, geïnteresseerd in veelzijdige studenten met jouw achtergrond.

Gedetailleerde informatie over de master, toelatingseisen en aanmelden is in het Engels beschikbaar: Master Oncology