Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Word de CFO van de toekomst

Finance: Duisenberg Honours Programme in Quantitative Finance

Hoe kun je zo min mogelijk financieel risico lopen bij een transactie? Hoe voorspel je het koersverloop van een aandelenfonds? Waar kijk je naar als je een strategie wilt uitzetten voor het overnemen van een organisatie? I

In de Master Finance: Duisenberg Honours Programme in Quantitative Finance (voorheen Quantitative Risk Management) aan VU Amsterdam leer je alle ins en outs van het analyseren van financiële cijfers en ontwikkel je praktische vaardigheden waarmee je econometrische theorieën en wiskundige modellen direct kunt implementeren in organisaties. 

De fulltime eenjarige Engelstalige Master Finance: Duisenberg Honours Programme in Quantitative Finance daagt je uit om alles van jezelf te geven en is voor studenten met excellente beoordelingen die zeer gemotiveerd zijn. Het programma bereid je voor op een snelle start van je carrière. Jij bent de financiële spil van een organisatie.

Na het afronden van de master kun je als (zelfstandig) financieel adviseur gaan werken bij banken, verzekeringsmaatschappijen, consultancy bedrijven of FinTech bedrijven.

Ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Kijk voor uitgebreide informatie op de Engelstalige pagina.

Accreditaties