Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Verdiep je in innovatieve manieren van ondernemingsfinanciering

Finance: Duisenberg Honours Programme in Corporate Finance

Wil je graag weten waarom organisaties voor verschillende typen financiering kiezen? Hoe de financiële waardering van een bedrijf tot stand komt en financieel managers hun besluiten nemen?

In de Master Finance: Duisenberg Honours Programme in Corporate Finance ga je aan de slag met alle aspecten van bedrijfsfinanciering en leer je welke voor- en nadelen nieuwe vormen van financiering hebben. Je leert op welke manieren je naar financieel management kunt kijken en bekijkt ook de ethische kant van financiering. 

In de fulltime eenjarige Engelstalige Master Finance: Duisenberg Honours Programme in Corporate Finance aan Vrije Universiteit Amsterdam kijk je onder andere naar de csr van bedrijven en leer je wat dit betekent voor de besluitvorming van organisaties en de beeldvorming van de stakeholders en de samenleving. Je krijgt naast de meer traditionele visie op financiering ook inzicht in de manier waarop nieuwe financieringsvormen die gericht zijn op duurzaamheid, ingericht zijn.

Na het afronden van de master beschik je over de kennis en vaardigheden waar veel grote bedrijven naar op zoek zijn. De master heeft een zeer goede reputatie en als afgestudeerde kun je vaak direct aan de slag.

Ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Kijk voor uitgebreide informatie op de Engelstalige pagina.

Accreditaties