Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Kijk naar organisaties vanuit een cultureel perspectief

Culture, Organization and Management

Deze éénjarige, Engelstalige master Culture, Organization and Management biedt je een uniek multidisciplinair perspectief op problemen binnen de organisatiekunde en managementkwesties.

Je leert inzichten uit verschillende sociale wetenschappen, zoals de organisatiekunde, organisatiepsychologie, arbeidspsychologie, antropologie en sociologie, toe te passen en jouw inzichten direct in de praktijk te toetsen. Je kijkt daarbij niet alleen naar de ervaringen van het individu, maar ook naar de bredere sociale context. Geen enkele andere universiteit ter wereld biedt zo'n etnografisch perspectief op organisatiekunde, management en cultuur gekoppeld aan praktisch veldonderzoek, gefundeerde analyse en kritisch advies.

Na de master Culture, Organization and Management ben je met jouw unieke profiel en expertise in culturele gevoeligheden voor de meest uiteenlopende organisaties een waardevolle kandidaat. Je kunt aan de slag voor een consultancybureau, of een traineeship vervullen bij een groot internationaal bedrijf of kiezen om aan het werk te gaan voor een overheid of zorginstelling.

Gedetailleerde informatie over de master Culture, Organization and Management, toelatingseisen en aanmelden is in het Engels beschikbaar: Culture, Organization and Management.

Waarom Culture, Organization and Management studeren?

Dit organisatie- en managementprogramma gaat niet over desk-research of het versturen van vragenlijsten. Het gaat erom dat je het veld in gaat, gaat praten met mensen ter plaatse en de mensen en organisaties die je bestudeert een spiegel voor kan houden. Je hebt inlevingsvermogen nodig om problemen van binnenuit te begrijpen, maar ook afstand om met werkbare oplossingen te kunnen komen. Je moet kritisch denken en de theoretische bagage hebben om moeilijke boodschappen diplomatiek te kunnen brengen.

Ontdek de studie-inhoud van Culture, Organization and Management