Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Kijk naar organisaties vanuit een cultureel perspectief

Culture, Organization and Management

De éénjarige, Engelstalige master Culture, Organization and Management (COM) bied je een uniek multidisciplinair perspectief op organisatorische problemen en managementkwesties.

Je leert inzichten uit verschillende sociale wetenschappen, zoals de psychologie, antropologie en sociologie, toe te passen en jouw inzichten direct in de praktijk te toetsen. Je kijkt daarbij niet alleen naar de ervaringen van het individu, maar ook naar de bredere sociale context. Geen enkele andere universiteit ter wereld biedt zo'n etnografisch perspectief op organisaties en management, gekoppeld aan praktisch veldonderzoek, gefundeerde analyse en kritisch advies.

Na de master COM ben je met jouw unieke profiel en expertise in culturele gevoeligheden voor de meest uiteenlopende organisaties een waardevolle kandidaat. Je kunt aan de slag voor een consultancy bureau, of een traineeship vervullen bij een groot internationaal bedrijf of kiezen om aan het werk te gaan voor een overheid of zorginstelling.

Gedetailleerde informatie over de master COM, toelatingseisen en aanmelden is in het Engels beschikbaar: Culture, Organization and Management.