Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

"Let’s educate and change the world!"

LEARN! Academy

Teaching & Learning Centre

De studenten van nu zijn de leiders en denkers van morgen.

Jij ontwerpt onderwijs voor hen. Je deelt je kennis, je begeleidt, inspireert en coacht. Jij maakt voor hen het verschil. Maar ook voor je vakgebied, voor je collega’s, je faculteit. Zonder jou geen broader minds, zonder jou geen verlegde grenzen.
Ook jouw groei is dus belangrijk. En dáár lopen wíj dan weer warm voor. Want groeien doe je niet alleen. Dat doe je met je studenten, met je collega’s en met ons. Met opleidingen, trainingen, coaching en advies werken we samen aan jouw persoonlijke en professionele groei. Samen bouwen we aan de toekomst van het onderwijs. Stuur ons een berichtje, dan praten we alvast een keer. Of maak kennis met onze onderwijsspecialisten.

Wat heeft LEARN! Academy jou te bieden?
Bij ons kun je uiteraard terecht voor je onderwijskwalificaties. Maar jezelf en je onderwijs ontwikkelen is veel meer dan alleen kwalificeren. Het begint bij de vraag: wat voor professional wil jij zijn? Waar liggen jouw uitdagingen?

Wat collega’s die je voorgingen het meest waardeerden? Het sámen leren. Samen experimenteren en elkaar inspireren. Wij zijn je daarbij heel graag van dienst. Bieden begeleiding, advies en steun. En plezier. Vooral plezier! Want werken aan beter onderwijs is het leukste dat er is.

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze beloftes

Ontwikkelpad voor VU-docenten