Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

"Let’s educate and change the world!"

LEARN! Academy

VU Centre for Teaching & Learning

De studenten van nu zijn de leiders en denkers van morgen.

Jij ontwerpt onderwijs voor hen. Je deelt je kennis, je begeleidt, inspireert en coacht. Jij maakt voor hen het verschil. Maar ook voor je vakgebied, voor je collega’s, je faculteit. Zonder jou geen broader minds, zonder jou geen verlegde grenzen.

Samen bouwen aan onderwijs
Ook jouw groei is dus belangrijk. En dáár lopen wíj dan weer warm voor. Want groeien doe je niet alleen. Dat doe je met je studenten, met je collega’s en met ons. Met opleidingen, trainingen, coaching en advies werken we samen aan jouw persoonlijke en professionele groei. Samen bouwen we aan de toekomst van het onderwijs. Stuur ons een berichtje, dan praten we alvast een keer. Of maak kennis met onze onderwijsspecialisten.

Wat heeft het Centre for Teaching & Learning (voorheen: LEARN! Academy) jou te bieden?
Bij ons kun je uiteraard terecht voor je onderwijskwalificaties. Maar jezelf en je onderwijs ontwikkelen is veel meer dan alleen kwalificeren. Het begint bij de vraag: wat voor professional wil jij zijn? Waar liggen jouw uitdagingen?

Wat collega’s die je voorgingen het meest waardeerden? Het sámen leren. Samen experimenteren en elkaar inspireren. Wij zijn je daarbij heel graag van dienst. Bieden begeleiding, advies en steun. En plezier. Vooral plezier! Want werken aan beter onderwijs is het leukste dat er is.

CTL nieuwsbrief

Ontvang 4x per jaar tips, interviews en nieuws over cursussen voor het hoger onderwijs

Vrijblijvend aanmelden

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze beloftes

Ontwikkelpad voor VU-docenten