Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Samen maken we inspirerend onderwijs - Kom langs en doe mee!

VU Onderwijswerkplaats

VU Centre for Teaching & Learning

De VU Onderwijswerkplaats staat voor onderwijsinnovatie en onderwijsvernieuwing. Als onderdeel van het Centre for Teaching and Learning zetten we ons in om de kwaliteit van onderwijs te waarborgen en vergroten. Dat doen we niet alleen, maar als netwerkorganisatie: we bundelen de krachten met de VU-onderwijsgemeenschap. Samen is onze impact op onderwijsinnovatie en onderwijsvernieuwing immers zo groot mogelijk!

Onderwijsinnovatie en positieve onderwijscultuur
Onze aanpak is breed. Enerzijds zetten we ons binnen en buiten het Centre for Teaching and Learning op verschillende manieren in voor onderwijsvernieuwing. We experimenteren bijvoorbeeld met het toepassen en implementeren van de nieuwste onderwijstools. Ook zijn we een vliegwiel voor diverse projecten, die zo hun waarde kunnen bewijzen voor de kwaliteit van het onderwijs aan de VU. Daarnaast ondersteunen we docenten bij het toepassen van onderwijsvernieuwingen.

Anderzijds zijn we de motor achter een positieve onderwijscultuur. Onze Onderwijswerkplaats is een ontmoetingsplek voor iedereen met hart voor onderwijs. Met inspirerende evenementen, van Show & Share-sessies tot de VU-brede Education Day, brengen we de onderwijsgemeenschap van de VU samen.

Wie wij zijn
De Onderwijswerkplaats bestaat uit een klein team dat nauw samenwerkt om dit voor elkaar te krijgen. We hebben tien medewerkers met ieder zijn/haar eigen expertise, en tien student-assistenten.

Je kunt bij ons terecht voor alles dat met onderwijsinnovatie en onderwijsvernieuwing te maken heeft. Loop eens binnen bij NU 1A-25 en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Krijg bijvoorbeeld de ondersteuning die je nodig hebt, schrijf je in voor onze evenementen of laat je inspireren door de laatste onderwijsinnovaties. Je vindt ons volledige aanbod hieronder.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via onderwijswerkplaats@vu.nl