Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Vind oplossingen vanuit verschillende disciplines

Heb je een brede interesse en ben je goed in meerdere vakken op school? Houd je van uitdaging en heb je zin om het meeste uit je studietijd te halen? Vind je het leuk om studenten uit verschillende landen te leren kennen en samen een hechte groep te vormen?

Kies dan voor de kleinschalige, Engelstalige en intensieve bacheloropleiding Liberal Arts and Sciences van Amsterdam University College (AUC), open voor Nederlandse en internationale studenten. Het heeft een flexibel studieprogramma binnen de exacte, sociale en geesteswetenschappen. Je kiest ongeveer twee derde van je vakken zelf, waardoor je écht ontdekt (en doet) wat je leuk vindt.

AUC studenten samen een hechte gemeenschap. Naar Amerikaans model, studeren én wonen alle studenten samen op de campus in Amsterdam Science Park. Bovendien is er de altijd-actieve studentenvereniging AUCSA en zijn er meer dan 25 committees waar je je bij kunt aansluiten.

Ontdek jouw studie Liberal Arts and Sciences

In de Bachelor Liberal Arts and Sciences leer je complexe vraagstukken vanuit verschillende wetenschappelijke disciplines analyseren. Je kiest één van de drie majors (exacte wetenschappen, sociale wetenschappen of geesteswetenschappen) en gaat aan de slag met grote vraagstukken uit de wetenschap en de maatschappij.

Ontdek de studie-inhoud

Verander je wereld, studeer Liberal Arts and Sciences

Studeren aan de VU