Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Pop-up studio

Laatst gewijzigd op 13 oktober 2022
In het VU Hoofdgebouw zit de pop-up studio van de Onderwijswerkplaats. Er is een green screen en professionele belichting en opnameapparatuur. De student-assistenten van de Onderwijswerkplaats helpen je om alles voor elkaar te krijgen. Zij helpen met het schrijven van een script, het opnemen van de video en het bewerken achteraf. En het is geheel gratis.

Hoe werkt het?

 • Stap 1: Krijg een eerste indruk

  Raak vertrouwd met het schrijven van een script en een bijbehorende (Powerpoint-)presentatie. Om een idee te krijgen hoe zoiets eruit ziet, kun je ons script en de Powerpoint-presentatie voor de video die op deze pagina staat downloaden. Lees het script en speel met de Powerpoint.

 • Stap 2: Neem contact met ons op

  Neem contact op met de Onderwijswerkplaats en overleg je idee met een van de student-assistenten. Vul dit formulier in en een van de student-assistenten zal contact opnemen voor een intake-gesprek. Zo'n gesprek duurt ongeveer een half uur.

 • Stap 3: Boek je eerste sessie

  Plan je eerste opnamesessie van 3 uur in via dit formulier. Je ontvangt na het invullen een bevestigingsmail. Kom op de dag van de opname naar HG 9A-41, de locatie van de Pop-up Studio. Vergeet niet je script en presentatie mee te nemen. Na de opnames zullen de student-assistenten de beste take selecteren, deze omzetten naar een MP4-bestand en met je delen via SURF Filesender.

 • Stap 4: Boek je vervolgsessie(s)

  Hoogstwaarschijnlijk heb je de smaak te pakken en wil je meer video's opnemen. Boek hiervoor meer sessies via het formulier. Na de opnames zullen de student-assistenten de beste take selecteren, deze omzetten naar een MP4-bestand en met je delen via SURF Filesender.

Maak je eigen professionele kennisclip!

Met de hulp van student-assistenten en een AVC-specialist maak je in een mum van tijd zelf een professionele video.