Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Pop-up studio

Plan een intake-gesprek
Laatst gewijzigd op 25 maart 2024
In het OZW-gebouw (in OZW 10A-06) zit de pop-up studio van de VU Onderwijswerkplaats. Er is een green screen en professionele belichting en opnameapparatuur. De student-assistenten van de Onderwijswerkplaats helpen je om alles voor elkaar te krijgen. Zij helpen met het schrijven van een script, het opnemen van de video en het bewerken achteraf. En het is geheel gratis.

Hoe werkt het?

 • Stap 1: Krijg een eerste indruk

  Raak vertrouwd met het schrijven van een script en een bijbehorende (Powerpoint-)presentatie. Om een idee te krijgen hoe zoiets eruit ziet, kun je ons script en de Powerpoint-presentatie voor de video die op deze pagina staat downloaden. Lees het script en speel met de Powerpoint.

 • Stap 2: Neem contact met ons op

  Neem contact op met de Onderwijswerkplaats en overleg je idee met een van de student-assistenten. Vul dit formulier in en een van de student-assistenten zal contact opnemen voor een intake-gesprek. Zo'n gesprek duurt ongeveer een half uur.

 • Stap 3: Boek je eerste sessie

  Plan je eerste opnamesessie van 3 uur in via dit formulier. Je ontvangt na het invullen een bevestigingsmail. Kom op de dag van de opname naar OZW 10A-06, de locatie van de Pop-up Studio. Vergeet niet je script en presentatie mee te nemen. Na de opnames zullen de student-assistenten de beste take selecteren, deze omzetten naar een MP4-bestand en met je delen via SURF Filesender.

 • Stap 4: Boek je vervolgsessie(s)

  Hoogstwaarschijnlijk heb je de smaak te pakken en wil je meer video's opnemen. Boek hiervoor meer sessies via het formulier. Na de opnames zullen de student-assistenten de beste take selecteren, deze omzetten naar een MP4-bestand en met je delen via SURF Filesender.

Maak je eigen professionele kennisclip!

Met de hulp van student-assistenten en een AVC-specialist maak je in een mum van tijd zelf een professionele video.