Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Onderwijs geven aan de VU

Op ‘Onderwijs geven aan de VU’ kun je terecht voor relevante informatie op het gebied van onderwijs die erop gericht is om jou als onderwijsprofessional te informeren, helpen, inspireren én uit te nodigen om verdiepende kennis op te doen.

Wil je meer wil weten over toekomstbestendige onderwijsvormen, zoals A Broader Mind, Activerend Blended Onderwijs, Community Service & Learning en Mixed Classroom? Kies dan voor Onderwijsvisie- en beleid. Zoek je informatie op het gebied van didactiek, organisatie van het onderwijs of professionalisering? Ga dan naar Didactische en Logistieke Ondersteuning. Ben je op zoek naar inspirerende voorbeelden uit de praktijk? Kijk dan eens bij Inspiratie. 

Onderwijs geven aan de VU

Wil je weten hoe je A Broader Mind, Activerend Blended Onderwijs, Community Service Learning, Mixed Classroom, duurzaamheid en ondernemerschap of een combinatie hiervan in jouw onderwijs integreert? Laat je dan inspireren door de diverse video’s, podcasts, tips, interviews en andere hulpmiddelen die op het platform te vinden zijn.

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact met ons op via: onderwijswerkplaats@vu.nl