Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Onderwijs geven aan de VU

Op ‘Onderwijs geven aan de VU’ kun je terecht voor relevante informatie op het gebied van onderwijs die erop gericht is om jou als onderwijsprofessional te informeren, helpen, inspireren én uit te nodigen om verdiepende kennis op te doen.

Er zijn talloze events, trainingen, workshops en handige tools voor iedereen bij de VU die zich bezig houdt met het ontwerpen van onderwijs. Een actueel overzicht hiervan is te vinden op het Onderwijs geven aan de VU - Nieuwsoverzicht.

Wil je meer wil weten over toekomstbestendige onderwijsvormen, zoals A Broader Mind, Activerend Blended Onderwijs, Community Service & Learning en Mixed Classroom? Kies dan voor Onderwijsvisie- en beleid. Zoek je informatie op het gebied van didactiek, organisatie van het onderwijs of professionalisering? Ga dan naar Didactische en Logistieke Ondersteuning. Ben je op zoek naar inspirerende voorbeelden uit de praktijk? Kijk dan eens bij Inspiratie. 

Onderwijs geven aan de VU

Wil je weten hoe je A Broader Mind, Activerend Blended Onderwijs, Community Service Learning, Mixed Classroom, duurzaamheid en ondernemerschap of een combinatie hiervan in jouw onderwijs integreert? Laat je dan inspireren door de diverse video’s, podcasts, tips, interviews en andere hulpmiddelen die op het platform te vinden zijn.

Nieuw!

Nieuw!

GEZOCHT: Vakcoördinatoren voor het VU Honours Programme Team! Ben jij een gemotiveerde docent (UD of UHD, PhD) en nieuwsgierig naar een extra uitdaging in ons unieke en extracurriculaire Honours Programma? Kijk dan op onze website voor meer informatie voor toekomstige vakcoördinatoren en neem gerust contact op met Eva Meijerink voor een gesprek.

Zie het complete nieuwsoverzicht
Afgestudeerde studenten gooien hun cap in de lucht

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op

Onderwijswerkplaats
Stuur een e-mail naar: onderwijswerkplaats@vu.nl

Docentprofessionalisering
Stuur een e-mail naar: learnacademy@vu.nl

Onderwijsvisie- en beleid
Stuur een e-mail naar Isabella van Ophem: i.m.m.j.van.ophem@vu.nl

Procesregie
Stuur een e-mail naar José van Schie: j.m.van.schie@vu.nl