Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Extra uitdaging

Verveel je je snel? Ben je steeds weer op zoek naar nieuwe (intellectuele) prikkels? Word je ongeduldig als iets te lang duurt? Dan ben je misschien wel hoogbegaafd of een snelle denker en heb je extra uitdaging nodig!

De VU biedt uiteenlopende mogelijkheden om je curriculum te verrijken en je verder te ontwikkelen. Dit kan op het gebied van kennisverdieping, maatschappelijke betrokkenheid en bestuurservaring. Ook is er de mogelijkheid  om kennis te maken met andere studenten die een extra uitdaging willen.

Je studententijd geeft je vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Door je studie zelf natuurlijk, maar ook door de activiteiten die je daarnaast kunt doen. Het aanbod van de VU is zo opgezet dat je een stevige basis kunt leggen voor je latere persoonlijke en professionele leven. Hoe ontwikkel jij je naast je studie aan de VU?

Wil jij meer uit je studie halen? Goed studeren kun je leren!

Wil jij meer uit je studie halen? Goed studeren kun je leren!

Hoe kun je efficiënt studeren? Hoe ga je om met (studie)stress en concentratieproblemen? Wat doe je met uitstelgedrag? De VU organiseert speciale trainingen om je te helpen het maximale uit je studie te halen. Van gemotiveerd studeren tot omgaan met faalangst, van presenteren met zelfvertrouwen tot het versterken van je focus en méér. Vind de training waar jij behoefte aan hebt en ontwikkel jezelf!

Bekijk het trainingsaanbod!
Docent maakt aantekeningen op het bord tijdens een training

Misschien is dit ook wat voor je!