Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Extra uitdaging

Verveel je je snel? Ben je steeds weer op zoek naar nieuwe (intellectuele) prikkels? Word je ongeduldig als iets te lang duurt? Dan ben je misschien wel hoogbegaafd of een snelle denker en heb je extra uitdaging nodig!

De VU biedt uiteenlopende mogelijkheden om je curriculum te verrijken en je verder te ontwikkelen. Dit kan op het gebied van kennisverdieping, maatschappelijke betrokkenheid en bestuurservaring. Ook is er de mogelijkheid  om kennis te maken met andere studenten die een extra uitdaging willen.

Je studententijd geeft je vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Door je studie zelf natuurlijk, maar ook door de activiteiten die je daarnaast kunt doen. Het aanbod van de VU is zo opgezet dat je een stevige basis kunt leggen voor je latere persoonlijke en professionele leven. Hoe ontwikkel jij je naast je studie aan de VU?

Online zelfhulp: Gezondeboel

Online zelfhulp: Gezondeboel

Loop jij ook weleens tegen problemen aan zoals (keuze)stress, onrust, piekeren, faalangst, somberheid, slapeloosheid of eenzaamheid? Of heb je moeite met plannen en stel je studietaken vaak uit? Gezondeboel is er voor jou! Dit is een e-Health platform met online modules om je te ondersteunen. VU-studenten hebben gratis toegang. Log snel in en kies een programma om te werken aan jouw mentale gezondheid, leefstijl en studievaardigheden!

Ga aan de slag met Gezondeboel!
Logo Gezondeboel

Misschien is dit ook wat voor je!