Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Technology Centre

Technology Centre

De afdeling Elektronica Bèta en Fijnmechanische Instrumentatie Bèta bieden hun expertise en service aan van ontwerp tot implementatie.

Interne- en externe onderzoekers hebben vaak gespecialiseerde meetinstrumenten nodig voor hun onderzoeken. De twee afdelingen die samen het Technology Centre vormen, Elektronica Bèta en Fijnmechanische Instrumentatie Bèta, bieden hen hun service en expertise aan, van ontwerp tot implementatie. Door het bundelen van hun krachten spelen de afdelingen al jaren een cruciale rol in het ontwerpen van oplossingen voor baanbrekende onderzoek, vanaf het eerste ontwerp tot het uiteindelijke product.

Onze afdelingen

De afdeling Electronica Bèta

De afdeling Electronica Bèta (ELEB) ondersteunt onderzoekers in verschillende bèta-domeinen bij het ontwerpen van hun experimentele opstellingen. Onze expertise strekt van een quick fix van jouw huidige opstelling tot het ontwikkelen van baanbrekende electronica en software. Je kunt op ons rekenen voor uitgebreide ondersteuning, afgestemd op jouw behoeften en onderzoek.

Innovatie
Techniek
Valorisatie & Producten
Service
Personeel
Contact

De afdeling Fijnmechanische Instrumentatie Bèta

De afdeling Fijnmechanische Instrumentatie Bèta (FMIB) werkt nauw samen met wetenschappers om geavanceerde instrumenten te ontwikkelen en innovatie van wetenschappelijk onderzoek te bevorderen. FMIB ondersteunt onderzoek en onderwijs door het ontwikkelen van onderzoeksopstellingen en het aanbieden van daaraan gerelateerde diensten. Bovendien bevordert FMIB de commercialisering van technische opstellingen door het ontwerp en de productie van initiële productseries via Tec4Science.

Producten
Design en Productie
Service
Personeel
Contact

In gesprek met het VU Technology Centre

Een kijkje achter de schermen in het Technology Centre. Kijk hier de volledige video.