Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Versterkt de academische basis van de coachingsprofessie.

Center for Executive Coaching

Het Center for Executive Coaching van de Vrije Universiteit is een kenniscentrum binnen de School of Business and Economics. Het is onze ambitie om de academische basis van de coachingsprofessie te versterken en een sterke brug te slaan tussen wetenschap en praktijk.

Executive Coaching is een vak geworden. Zowel binnen de overheid als binnen het bedrijfsleven heeft executive coaching zich ontwikkeld tot een geaccepteerde en gewaardeerde vorm om individuele ontwikkeling en teamontwikkeling in organisaties te faciliteren. 

Binnen het centrum worden postgraduate en masteropleidingen aangeboden aan executive coaches en executive teamcoaches. Het centrum stimuleert en begeleidt onderzoek naar vraagstukken die verband houden met de effectiviteit van coaching en werkrelaties. Door actief contact te houden met alumni draagt het centrum bij aan de ontwikkeling van een community van beroepsbeoefenaren die hun vak serieus nemen en die willen bijdragen aan de verdere (academische en praktische) ontwikkeling van de coachingsprofessie.

We werken hierbij in een netwerk van ervaren professionals die met beide voeten in de wetenschap én in de praktijk staan.

Activiteiten Center for Executive Coaching

Hier staan wij voor

Hier staan wij voor

Deelnemer Marjolein Beusmans verwoordt het zo: "Soms maak je keuzes waar je geen moment spijt van hebt. Hard werken: in de zon studeren voor de deeltijd opleiding Executive Coaching aan de VU. De opleidingsdagen staan voor de deur. Gelukkig weer live dit keer in het mooie Ouderkerk a/d Amstel. Ik kijk er enorm naar uit om de docenten en opleidingsgenoten weer te zien. Een verdieping van het coachvak waar ik ook geen seconde spijt van heb gehad!"

Marjolein Beusmans

Meer over ons Center for Executive Coaching

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op

Contactpersoon

Lisette Tepe