Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.
In het Wiskunde en Natuurkunde (W&N) gebouw zijn de Bèta-faculteiten, de bètabibliotheek, het lasercentrum, het radionuclidencentrum en verschillende instrumentmakerijen gehuisvest.

BEZOEKADRES
De Boelelaan 1085
1081 HV Amsterdam

Telefoonnummer receptie: 020 59 85874

Het W&N gebouw - inclusief het cyclotrongebouw - werd in 1964 opgeleverd. Het gebouw is ontworpen door architect ir. H.T. Zwiers. In het W&N gebouw zijn de Bèta-faculteiten gehuisvest en verschillende instrumentmakerijen, de bètabibliotheek, het lasercentrum en het radionuclidencentrum. Er zijn ook collegezalen en een restaurant.

IXA

De Vrije Universiteit heeft diverse valorisatieprogramma’s in samenwerking met Innovation Exchange Amsterdam, het gezamenlijk valorisatiecentrum van de VU, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam en Amsterdam UMC - locatie VUmc en AMC. Een van de initiatieven is het 5-jarig valorisatieprogramma ‘IXAnext, Talent for innovation’. Vanuit dit programma zijn de Amsterdam Venture Studios (AVS) en het Demonstrator Lab ontstaan. AVS biedt studenten, onderzoekers en alumni van de Amsterdamse kennisinstellingen de gelegenheid om hun ideeën om te zetten in actie. AVS is te vinden in de P2 vleugel. 

LaserLaB

De missie van Instituut voor Lasers, Life and Biophotonics Amsterdam (LaserLaB Amsterdam) is baanbrekend wetenschappelijk onderzoek dat is gebaseerd op de interactie van licht met materie, van het onderzoek naar atomen en moleculen tot het onderzoek van levende cellen en weefsels en duurzame energiebronnen. Het onderzoek wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking tussen natuurkundigen, chemici, biologen en artsen van VU, UvA, Amsterdam UMC - locatie VUmc en AMC.

Bekijk de openingstijden van alle VU gebouwen.

Medische Fotonica in het LaserLaB Amsterdam

Verslag van het Zuidas Science Diner (mei 2018) met als onderwerp Medische Fotonica.