Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Ondernemend

Om meerwaarde te creëren voor onze samenleving, stimuleert en faciliteert de VU een ondernemende houding van studenten en medewerkers. De VU Campus is een inspirerende plek waar wetenschappers, studenten, start-ups, scale-ups en maatschappelijke organisaties werken aan een betere wereld.

De VU ziet ondernemendheid als dé houding om maatschappelijke vraagstukken aan te pakken en meerwaarde te creëren voor onze samenleving. Wij stimuleren een ondernemende geest van studenten en medewerkers, en zorgen voor een duurzaam ondernemersklimaat waar maatschappelijke impact voorop staat.

Wij zijn ervan overtuigd dat onderwijs, onderzoek, valorisatie en onze bedrijfsvoering gebaat zijn bij een ondernemende houding. Ondernemend betekent voor ons kansen zien en benutten. Creatief zijn en lef hebben. Risico’s nemen en experimenteren. En verantwoordelijkheid nemen, ook voor onze medemens en omgeving. 

Bekijk hoe deze strategische benadering door vertaald wordt naar onderstaande onderdelen ('Ondernemen op de VU campus' en 'De VU en innovatiedistrict Zuidas'):