Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Ondernemend

Om meerwaarde te creëren voor onze samenleving, stimuleert en faciliteert de VU een ondernemende houding van studenten en medewerkers. De VU Campus is een inspirerende plek waar wetenschappers, studenten, start-ups, scale-ups en maatschappelijke organisaties werken aan een betere wereld.

De VU ziet ondernemendheid als dé houding om maatschappelijke vraagstukken aan te pakken en meerwaarde te creëren voor onze samenleving. Wij stimuleren een ondernemende geest van studenten en medewerkers, en zorgen voor een duurzaam ondernemersklimaat waar maatschappelijke impact voorop staat.

Wij zijn ervan overtuigd dat onderwijs, onderzoek, valorisatie en onze bedrijfsvoering gebaat zijn bij een ondernemende houding. Ondernemend betekent voor ons kansen zien en benutten. Creatief zijn en lef hebben. Risico’s nemen en experimenteren. En verantwoordelijkheid nemen, ook voor onze medemens en omgeving. 

Bekijk hoe deze strategische benadering door vertaald wordt naar onderstaande onderdelen ('Ondernemen op de VU campus' en 'De VU en innovatiedistrict Zuidas'):