Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Alumni Geneeskunde

Na je afstuderen aan de Faculteit der Geneeskunde ben je alumnus van de Vrije Universiteit Amsterdam. Samen met meer dan 150.000 andere oud-studenten maak je deel uit van een divers en wereldwijd alumninetwerk. Je behoudt je hele leven lang een bijzondere plek binnen onze VU-community.

Er zijn allerlei manieren waarop je als alumnus betrokken kunt blijven bij de VU en je oude faculteit. Zo ben je van harte welkom bij facultaire alumnibijeenkomsten en andere interessante evenementen van de VU. Daarnaast kun je bij ons terecht voor individueel loopbaanadvies en een uitgebreid aanbod aan cursussen en opleidingen om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Via onze tweemaandelijkse alumninieuwsbrief blijf je op de hoogte van ontwikkelingen aan de VU en word je geïnspireerd door de verhalen van andere alumni en wetenschappers. In deze nieuwsbrief vind je ook altijd speciaal geselecteerd nieuws over de Faculteit der Geneeskunde.

Op de centrale alumniwebsite vind je een compleet overzicht van alles wat de VU jou als alumnus te bieden heeft.

Wat kun jij als alumnus voor de VU betekenen?

Deel je kennis
Al onze alumni samen vertegenwoordigen een enorme schat aan kennis en ervaring. Het alumninetwerk is daarom zeer waardevol voor studenten en (jonge) alumni die aan het begin staan van hun carrière. Er zijn verschillende manieren waarop jij als alumnus een bijdrage kunt leveren.

Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om een gastcollege te geven of mentor te zijn? Mail dan naar alumni.gnk@amsterdamumc.nl.

Deel vacatures en stages met onze studenten
Ben je op zoek naar jong talent voor een stage of vacature binnen jouw organisatie? Als alumnus weet je dat je met een gemotiveerde VU-student kwaliteit in huis haalt. Momenteel wordt er bij de Faculteit der Geneeskunde een platform ontwikkeld waarop alumni op een makkelijke manier stages en vacatures kunnen delen. Zodra dit platform live is, zal de URL hier worden gedeeld.

Neem voor meer informatie contact op met Career Officer Annemieke Smits via a.h.smits@amsterdamumc.nl.

Alumnibijeenkomsten

Alumnibijeenkomsten

Op 9 juni 2023 vond voor het eerst een bijeenkomst plaats specifiek voor alumni van de Faculteit der Geneeskunde. Thema van de bijeenkomst was 'Work-life balance'. Het was een geslaagde middag met een mooie opkomst van alumni van diverse leeftijden. Het is de bedoeling om vaker van dit soort evenementen te organiseren.

Lees het verslag ->
Bekijk de agenda voor meer facultaire evenementen ->

Verhalen van onze alumni en wetenschappers

Ontdek het VU-brede aanbod voor alumni:

bezoek de VU Alumni Community!

Bezoek de pagina

Déjà VU en andere VU-brede evenementen

We zien je graag terug bij de vele evenementen die we het hele jaar door organiseren. Zoals bij Déjà VU, ons jaarlijkse zomerfestival in juni, voor alumni, studenten en medewerkers van de VU.
Bekijk de terugblik op Déjà VU 2023

Daarnaast ben je van harte welkom bij onze academische plechtigheden, zoals de Opening Academisch jaar en de Dies Natalis.
Bekijk de agenda voor VU-brede evenementen

Meer voor jou

Heb je een vraag of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Bezoekadres

Faculteit der Geneeskunde
Van der Boechorststraat 7
1081 BT Amsterdam