Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Binnen de christelijke traditie overstijgend denken en handelen

Postacademische ambtsopleiding tot migrantenpastor en kerkleider

Toelatingseisen

Er zijn universitaire/academische vooropleidingseisen om direct toegelaten te kunnen worden tot de Postacademische Ambtsopleiding voor Migrantenpastor en -kerkleider. Voor meer informatie neem contact op met de coördinator van de opleiding.

Samuel Lee aan het woord

Samuel Lee inviting migrant pastors and church leaders to come and  study one year postgraduate program at Center for Theology of Migration www.cthm.nl at the Vrije Universiteit Amsterdam. CThM is the educational program of Samen Kerk in Nederland at VU.

Toelatingseisen

 • Gesprek

  Je wordt pas toegelaten tot de opleiding na een gesprek met de Toelatingscommissie. Voor een afspraak kan je je aanmelden bij Dr. Samuel Lee (s.lee@vu.nl), de coördinator voor Centre for Theology of Migration. Plan je gesprek ruim van te voren, bij voorkeur in de periode maart-mei.

  Mogelijk moet je je kennis aanscherpen tot op academisch niveau. Hiervoor kunnen aanvullende eisen gesteld worden. Dit krijg je te horen na het gesprek met de Toelatingscommissie.

 • Definitieve inschrijving

  Na een fiat van de Toelatingscommissie kan je je definitief inschrijven. Je ontvangt van het secretariaat van de ambtsopleiding een inschrijfformulier. Dit formulier en de gevraagde bijlagen moeten vóór 1 juli in bezit zijn van het secretariaat.

 • Kosten

  Je inschrijving is pas definitief wanneer je ook het inschrijvingsgeld hebt overgemaakt. Voor de postacademische Ambtsopleiding tot Migrantenpastor en -kerkleider betaal je een éénmalige bijdrage aan de Faculteit Religie en Theologie, van € 2.314,-. Op basis van je aanmelding ontvang je een factuur waarmee je het inschrijvingsgeld kunt betalen. Het bedrag dient in één keer overgemaakt te worden.

Wil je meer weten?

Voor algemene informatie kan je contact opnemen met het secretariaat:

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met de director van de Postacademische Ambtsopleiding:

Dr. Samuel Lee
s.lee@vu.nl