Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

State of art kennis van de grote contractenrechtelijke thema’s

In deze leergang krijgt u inzicht in en overzicht van alle kernleerstukken uit het verbintenissenrecht en hoe u deze kunt toepassen in de praktijk.

De belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht worden ten behoeve van juristen in de praktijk behandeld. Dat gebeurt door het leerstuk gedegen te behandelen, de laatste stand van de rechtspraak te bespreken en door tips & tricks voor de praktijk te geven. We gaan vanuit de basis naar de actualiteit en van daar naar de praktijk. Aan het eind heeft u toepasbare state of the art-kennis van de grote thema’s van het verbintenissenrecht en kunt u die toepassen binnen de meer specialistische rechtsgebieden.

Deelnemers over deze leergang
"De leergang is leerzaam en relevant voor de praktijk, dit met dank aan de docenten. De theoretische leerstukken worden gekoppeld aan praktijk voorbeelden, wat een duidelijk beeld geeft van hoe bijvoorbeeld de Hoge Raad met situaties om gaat."

"Je krijgt in een korte doorlooptijd up-to-date info over verbintenissenrecht, die je bovendien direct in de praktijk kunt toepassen."

"De grote lijnen worden geschetst met goede voorbeelden. Ook de combinatie van hoorcollege en interactie werkt prettig."

"Duidelijke uitleg, veel mogelijkheid tot inbreng van werkervaringen en toepassing in de praktijk."

"Uitgebreide behandeling van diverse onderwerpen. Er werd uitvoerig uitleg gegeven over praktijksituaties door echt kundige docenten die er dagelijks mee te maken hebben."

"Veel dank aan de drie docenten! Ik heb het als een waardevolle investering ervaren. Mooi dat het online gegeven kon worden. Ook complimenten voor de algehele ondersteuning van de cursus door het secretariaat."

Meer informatie over deze leergang
Inleiding
Inhoud
Data, kosten en contact

Mr. Jop de Groen, bedrijfsjurist en mediator bij JPJ Consult

Mr. Jop de Groen, bedrijfsjurist en mediator bij JPJ Consult

“De heer Smeehuijzen is er goed in geslaagd om karakter en kernleerstukken uit het verbintenissenrecht overzichtelijk en aantrekkelijk aan te bieden. Aan de hand van de kernbegrippen en leerstukken, wet en bijbehorende rechtspraak, werd duidelijk dat kennis van de basis en oefening in 'denkroutes' een inspirerende benadering is om het verbintenissenrecht te beoefenen. Hulde dus voor een professionele, verfrissende en motiverende leergang.”

Foto Jop de Groen

Contact en meer informatie

Inhoudelijke vragen

Heeft u na het lezen van de informatie op deze site nog vragen over de inhoud of opzet van de leergang? Neem dan contact op met de coördinator van deze leergang, Monique Becker via m.becker@vu.nl

Of bel Monique Becker op 020-598 36 94

Ben je student van een bachelor- of masteropleiding aan de VU en heb je vragen aan een docent of je faculteit?
Neem dan contact op met de studentenbalie van de VU

Praktische vragen

Heeft u vragen over plaatsing of betaling? Bel of mail dan naar Ilse Herweijer via vulaw@vu.nl

Of bel ons op 020-598 62 55.

Kijk op 'Coronavirus: updates' voor alle updates omtrent coronamaatregelen aan de VU Amsterdam.
Kijk op 'Informatie over fysiek en online onderwijs bij VULaw' voor informatie over hoe wij ons onderwijs aanbieden.

Contactpersoon

Monique becker foto
Ilse Herweijer foto