Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Arbeidsrecht bij VU Law Academy: onontbeerlijke kennisupdate

Arbeidsrecht is een dynamisch vakgebied. Hoe houdt u als advocaat, arbeidsjurist of HRM/PZ-specialist uw kennis up-to-date? In deze leergang krijgt u een actueel overzicht van de thema’s die spelen in het arbeidsrecht. De leergang is praktijkgericht, wat betekent dat u uw opgedane kennis direct kunt inzetten.

Infoclip
Bekijk verder onderaan deze pagina de infoclip met prof. dr. mr. Willem Bouwens, cursusleider en hoogleraar Arbeidsrecht, die u vertelt voor wie deze leergang geschikt is en welke onderwerpen de revue passeren.

Doelgroepen
De leergang is bedoeld voor advocaten en juristen met een aantal jaren ervaring op het terrein van arbeidsvraagstukken. Geïnteresseerden zonder academische juridische opleiding kunnen zich ook inschrijven voor de leergang (bijvoorbeeld HRM/PZ specialisten/medewerkers).

Toelatingseisen
Wilt u deelnemen aan deze leergang? Stuur dan uw cv aan: vulaw@vu.nl. Uit uw cv blijkt of u door werkervaring voldoende kennis en ervaring hebt om de leergang op juridisch academisch niveau te volgen. Twijfelt u of u over de juiste voorkennis beschikt voor deze leergang? Neem dan telefonisch contact met ons op via 020-598 62 55 en we bespreken graag de mogelijkheden!

Toevoegingen arbeidsrecht door de Raad voor Rechtsbijstand
De Raad voor Rechtsbijstand heeft deze leergang goedgekeurd als opleiding voor het verkrijgen van toevoegingen in arbeidsrecht.

Meer informatie over deze leergang
Inhoud
Resultaat
Data, kosten en contact

Accreditaties

Partners

De leergang Arbeidsrecht in een notendop

Wat leer je tijdens de leergang Arbeidsrecht en voor wie is deze leergang in het bijzonder geschikt? Prof. dr. mr. Willem Bouwens, hoogleraar Arbeidsrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en tevens cursusleider aan de leergang Arbeidsrecht, vertelt hierover in deze infoclip.

Deelnemers over deze leergang:

Contact en meer informatie

Inhoudelijke vragen

Heeft u na het lezen van de informatie op deze site nog vragen over de inhoud of opzet van de leergang? Neem dan contact op met de co├Ârdinator van deze leergang, Ireen Schouten via i.schouten@vu.nl.

Of bel Ireen Schouten op 020-598 52 46

Ben je student van een bachelor- of masteropleiding aan de VU en heb je vragen aan een docent of je faculteit?
Neem dan contact op met de studentenbalie van de VU

Praktische vragen

Heeft u vragen over plaatsing of betaling? Bel of mail dan naar Ilse Herweijer via vulaw@vu.nl

Of bel ons op 020-598 62 55.

Contactpersoon

Portretfoto Ireen Schouten
Ilse Herweijer foto