Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

De verbinding tussen auditing and IT

Ben je een RA met een aantal jaar ervaring in de controlepraktijk? Of heb je net de opleiding tot RA afgerond maar wil je jouw IT kennis verbreden?

Dan is de Masterclass Digital Auditing Essentials de juiste keuze voor jou. Check hier wat de toelatingseisen zijn en lees alles over hoe je je kunt aanmelden.

Voor wie?

  • Professionals met een afgeronde opleiding tot registeraccountant (RA).   
  • Professionals die werkzaam zijn in de controlepraktijk als compliance auditor, risicomanager, toezichthouder, beveiligingsfunctionaris, privacyfunctionaris of operational auditor.

Toelatingseisen

  • Je bent in het bezit van een MSc- of BSc diploma economie of accountancy behaald aan een nationaal of internationaal geaccrediteerde universiteit, vergezeld van de Nederlandse titel RA of een internationaal gelijkwaardige titel, bijvoorbeeld CPA.
  • Deze toelatingseisen zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat je volledig kunt profiteren van de Masterclass Digital Auditing Essentials. Kandidaten die niet aan deze eisen voldoen, worden op individuele basis beoordeeld.

Kosten

Deelname aan de Masterclass Digital Auditing Essentials kost €4.750 (2023).

*De genoemde bedragen worden jaarlijks vastgesteld. Het college- en examengeld dient binnen twee maanden na plaatsing van de student op de opleiding te worden voldaan. De gegevens op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Certificaat Vrije Universiteit Amsterdam

Na het volgen van de Masterclass Digital Auditing Essentials en het behalen van het examen ontvang je een certificaat van Vrije Universiteit Amsterdam. Ben je in het bezit van een MSc of bachelor diploma? Dan geeft dit certificaat met vrijstellingen toegang tot IT Audit Compliance & Advisory waarmee je de titel van Registered EDP Auditor (RE) kunt behalen. 

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Neem dan gerust contact op met Michelle Tang via onderstaande contactgegevens.

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons op social media