Maak kennis met de wereldliteratuur en leer literair schrijven

Wil je zelf schrijver worden? Heb je altijd al de ‘grote’ romans uit de wereldliteratuur willen lezen? Grijp nu je kans en volg de caleidoscopische minor ‘Aan de slag met literatuur’, die in de voorafgaande jaren door veel studenten is gevolgd en lof kreeg toegezwaaid.

In deze minor gaat het om de relatie tussen literatuurwetenschappelijke theorie en literaire praktijk; om academische literatuurbeschouwing en de lectuur of interpretatie van romans en verhalen die velen hebben gefascineerd.

De minor is toegankelijk voor alle studenten in en buiten de VU. Dus hou je van lezen, van letteren? Grijp dan je kans.