Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Pak de complexe gezondheidsuitdagingen van de toekomst aan

Wil je na je (para)medische hbo-opleiding doorstuderen en je carrière voortzetten op academisch niveau? Dan is de premaster Health Sciences voor jou de volgende stap.

De premaster Health Sciences is een exclusief programma voor studenten met een afgeronde (para)medische hbo- (of wo-) bachelor en ‘indalers’ met een academische denkhouding. Tijdens het studieprogramma kom je dus gelijkgestemden vanuit verschillende achtergronden en (para)medische disciplines tegen.
Deze eenjarige premaster is specifiek ontwikkeld ter voorbereiding op de Engelstalige master Health Sciences aan de Vrije Universiteit Amsterdam en richt zich op het wegwerken van deficiënties in onderzoeksmethodologie en statistiek, en bevat tevens één specialisatiecursus die je voorbereidt op één van de vijf specialisaties binnen de master Health Sciences.

Ontdek jouw premaster Health Sciences

Ontdek jouw premaster Health Sciences

De premaster Health Sciences is een Nederlandstalig deeltijdprogramma dat bestaat uit 30 studiepunten. Om na de premaster in te kunnen stromen in de master Health Sciences dienen alle vakken te zijn behaald. Eén van deze vakken is een specialisatiecursus die je voorbereidt op één van de vijf specialisaties binnen de master Health Sciences.

Ontdek de studie-inhoud