Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Pak de complexe gezondheidsuitdagingen van de toekomst aan

Wil je na je (para)medische hbo-opleiding doorstuderen en je carrière voortzetten op academisch niveau? Dan is de pre-master Health Sciences voor jou de volgende stap.

De pre-master Health Sciences is een exclusief programma voor studenten met een afgeronde (para)medische hbo- (of wo-) bachelor en ‘indalers’ met een academische denkhouding. Tijdens het studieprogramma kom je dus gelijkgestemden vanuit verschillende achtergronden en (para)medische disciplines tegen.
Deze eenjarige pre-master is specifiek ontwikkeld ter voorbereiding op de Engelstalige master Health Sciences aan de Vrije Universiteit Amsterdam en richt zich op het wegwerken van deficiënties in onderzoeksmethodologie en statistiek, en bevat tevens één specialisatiecursus die je voorbereidt op één van de vijf specialisaties binnen de master Health Sciences.

Ontdek jouw pre-master Health Sciences

Ontdek jouw pre-master Health Sciences

De pre-master Health Sciences is een Nederlandstalig deeltijdprogramma dat bestaat uit 30 studiepunten. Om na de pre-master in te kunnen stromen in de master Health Sciences dienen alle vakken te zijn behaald. Eén van deze vakken is een specialisatiecursus die je voorbereidt op één van de vijf specialisaties binnen de master Health Sciences.

Ontdek de studie-inhoud
Een sportieve, oudere vrouw in hardloopkleding staat klaar om te gaan sprinten op de openbare weg