Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Leren voor de Toekomst

Maak huiswerkbegeleiding toegankelijk voor iedereen

Darine - Student Bedrijfskunde

Veel leerlingen hebben behoefte aan huiswerkbegeleiding, maar niet alle ouders kunnen dit betalen. Dat was ook het geval bij student Darine. Toen dacht hij: geld mag nooit bepalen of ik mijn school afmaak. Hij bood zichzelf aan als goedkope huiswerkbegeleider en in 2018 richtte hij stichting Leren voor de Toekomst op. Leerlingen en studenten geven daar bijles tegen een lage vergoeding. Zijn doel? Het onderwijs toegankelijk maken voor iedereen.

Doe mee!

Doe mee!

De vraag naar betaalbare begeleiding is groot: inmiddels zijn er meer dan 25 locaties met meer dan 100 begeleiders. Wil je meehelpen? Geef jezelf dan op als begeleider! De meeste begeleiders beginnen als vrijwilliger bij Leren voor de Toekomst. Als vrijwilliger sta je vaak in het weekend voor een groep leerlingen in jouw buurt of gemeente. De begeleiding start bij de onderbouw van de basisschool en loopt door naar alle niveaus van de middelbare school. Meer informatie vind je op de website van de stichting.

Three people discussing homework

Wil jij ook je wereld veranderen?

Bezoek de VU-bachelordag
Overzicht van kantoren in een kantoorgebouw (Beeld: Norbert van Onna)
Tijdens de Nederlandstalige bachelor Bedrijfskunde van VU Amsterdam bekijk je uitdagingen waar bedrijven mee te maken krijgen vanuit meerdere disciplines
Leraar geeft les aan kinderen
Wil jij een rol van belang spelen het onderwijs? Wil je kinderen helpen het optimale uit zichzelf te halen? Lijkt het je leuk om voor de klas te staan?
Kinderen klimmen in boom
Wat is het effect bij een kind als het opgroeit in armoede? Wat is er nodig om een kind dat op school gepest wordt, zich beter te laten voelen?
Twee vrouwen die een video maken
Waarom zijn bepaalde aspecten van talen buitengewoon moeilijk te leren, en anderen niet? Tijdens deze bachelor leer je taal in al zijn facetten.

Gerelateerde opleidingen