Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

CollAction

Strijd samen voor de Sustainable Development Goals

Karlijn - Student Environment and Resource Management

Karlijn - Student Environment and Resource Management

Duurzaamheid ligt Karlijn nauw aan het hart. Ze weet: velen van ons willen bijdragen aan een duurzame wereld, maar het kan voelen alsof onze eigen acties weinig impact hebben. Met de CollAction app helpt Karlijn anderen met duurzame keuzes maken door betrokken mensen met elkaar in contact te brengen en tips te geven om samen te strijden voor de Sustainable Development Goals. Want wat nou als 1000'en mensen tegelijk dezelfde actie ondernemen?

Doe mee!

Doe mee!

Laten we samen een maand geen vlees eten. Laten we samen ons plastic gebruik verminderen. Laten we een seizoen lang geen nieuwe kleren kopen. 

Wil jij van de wereld een betere plek maken, maar voelen je acties als een druppel op een gloeiende plaat? Dankzij crowdacting kun je actie ondernemen, samen en tegelijk met veel gelijkgestemden. Je handelt met een groep synchroon voor hetzelfde doel, en versterkt zo je individuele actie.

Karlijn en Tom werken momenteel, samen met 6 andere VU-studenten, hard aan de lancering van de CollAction app.  Begin 2022 wordt de app gelanceerd.  Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de app gelanceerd wordt? Meld je hier aan voor de mailinglijst. Wil je het CollAction team helpen, door het promoten of bijvoorbeeld door te helpen met de app: neem dan contact op via tom@collaction.org. Meer informatie vind je op de website van CollAction.

De eerste CrowdAction zal plaatsvinden in januari 2022. 

Keuze menu in CollAction-app

Wil jij ook je wereld veranderen?

Bezoek de VU Bachelordag
Regenlaarzen in een nat moeras met windmolens op de achtergrond.
Wil je aan de slag met overstromingen, duurzame voedselproductie en de energietransitie? En kennis van onze aarde, menselijk gedrag en economie combineren?
Beeld studenten met VR brillen
Tijdens de bachelor Communicatiewetenschap aan VU Amsterdam leer je de wereld achter de vele verschillende vormen van communicatie te begrijpen.
Twee vrouwen die een video maken
Hoe ziet de journalistiek van de toekomst eruit? Op welke manier maken bedrijven gebruik van social media om jou te verleiden tot kopen?
Twee mensen kijkend naar een computer
Hoe gaan we om met de enorme hoeveelheid data die dagelijks wereldwijd wordt gecreëerd? Hoe voorkomen we dat uitslagen van verkiezingen gehackt worden?
Iemand zit achter een computer in een datacenter
In de bachelor Econometrics and Operations Research van VU Amsterdam krijg je een stevige basis in de theorie en lessen over de praktische toepassing
Twee collega's praten met elkaar voor een scherm waarop data wordt getoond
In de bachelor Econometrics and Data Science aan VU Amsterdam combineer je computer science methoden en statistische data-analyse

Gerelateerde opleidingen