Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Vooraankondiging cursussen vanaf eind april

8 februari 2024
Binnenkort opent de inschrijving voor twee activiteiten in april en mei. Ze staan op dit moment nog niet op de website, maar wij delen ze alvast met u.
  • 23 april - Voorjaarslezing: Straatleven in Amsterdam in de 17e en 18e eeuw (dr. Bob Pierik)
  • 8, 13 en 15 mei 2024 - Het Griekse Sicilië in de oudheid (dr. Henk Singor)

Vanaf 28 maart is het complete cursusprogramma bekend. Vanaf die datum kunt u zich weer aanmelden voor cursussen, studiedagen, en colleges met excursies. Bent u nieuwsgierig naar het aanbod in de zomerperiode? 

In de maanden juli en augustus heeft HOVO een royaal aanbod van korte cursussen, studiedagen en cursussen op locatie. Kies in juli en augustus bijvoorbeeld uit: Inleiding in de iconografie, Naziroofkunst, Rusland, Armenië en Georgië, Leipzig en Dresden, De toekomst van het toerisme, India, Shakespeare’s Much Ado about Nothing, Nanolithografie, Migratie, Psychologie van emoties, Freud, De pianosonates van Beethoven, Filosofie lezen, Evolutie van planten, Land-Art in de polder, Goed leven met de aarde, Gezelschapsleven in 17e en 18e-eeuw Amsterdam, Kritisch denken, Habermas en een wandelcollege rond Nietzsche.

Wij verwelkomen een aantal nieuwe docenten, zoals Wim van der Zande (voormalig directeur ASML) maar u kunt ook weer cursussen volgen van vertrouwde gezichten, zoals Krzysztof Dobrowolski-Onclin, Katja Rodenburg, Petra Bolhuis, Peter Demant, Karel Onwijn, Ruud Bartlema en Ron Hoffman.

U vindt het programma vanaf 28 maart op vu.nl/hovo.

Meer informatie

Ga naar de pagina Praktische informatie en contact voor informatie over aanmelding, annuleren, MijnHOVO, voorzieningen en bereikbaarheid van de VU campus, en andere praktische zaken.