Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Zin in kennis? Volg een cursus bij HOVO aan de VU Amsterdam!

HOVO Amsterdam

cursussen, leergangen, lezingen en studiedagen

Wilt u zich blijven ontwikkelen, tijdens of na uw werkende leven? Dan vindt u bij HOVO een breed aanbod aan cursussen, leergangen en meer. Jaarlijks volgen duizenden mensen uit persoonlijke interesse onze colleges, online of aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Om de geest te verrijken, de actuele ontwikkelingen beter te begrijpen of gewoon voor het plezier van leren!

HOVO Amsterdam biedt u een veelzijdig aanbod in zes kennisdomeinen, programma’s van academische kwaliteit, inspirerende docenten en een levendige, goed bereikbare locatie: de VU-campus in Amsterdam.   

Waarin bent u geïnteresseerd? 

  • Op zoek naar een cursus over een bepaald onderwerp? Vul hierboven een cursusnaam of zoekwoord in bij Zoek opleidingsinformatie. 
  • Zoekt u een geschikte cursus binnen uw interessegebied(en)? Ga naar het Cursusoverzicht, klik uw interesses aan bij ‘Filteren op’ en vind snel de geselecteerde cursussen, lezingen en studiedagen.
  • Oriënteert u zich graag op het programma via de cursusgids? Bekijk de online HOVO-zomergids 2021 of de HOVO-najaarsgids 2021-2022.
  • Meer informatie over alle HOVO-programma’s, een MijnHOVO-account voor de cursusomgeving of praktische zaken? Klik hieronder op een van de zes informatieblokjes.   
  • Of wilt u graag meer weten over de Covid-19 maatregelen binnen de VU?

Direct inloggen bij MijnHOVO

Waarmee kunnen wij u helpen?