Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Zin in kennis? Volg een cursus bij HOVO aan de VU Amsterdam!

HOVO Amsterdam

cursussen, leergangen, lezingen en studiedagen

Wilt u zich blijven ontwikkelen, tijdens of na uw werkende leven? Dan vindt u bij HOVO een breed aanbod aan cursussen, leergangen en meer. Jaarlijks volgen duizenden mensen uit persoonlijke interesse onze colleges, online of aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Om de geest te verrijken, de actuele ontwikkelingen beter te begrijpen of gewoon voor het plezier van leren!

HOVO Amsterdam biedt u een veelzijdig aanbod in zes kennisdomeinen, programma’s van academische kwaliteit, inspirerende docenten en een levendige, goed bereikbare locatie: de VU-campus in Amsterdam.   

Waarin bent u geïnteresseerd? 

  • Op zoek naar een cursus over een bepaald onderwerp? Vul hierboven een cursusnaam of zoekwoord in bij Zoek binnen ons aanbod. 
  • Zoekt u een geschikte cursus, lezing of studiedag binnen uw interessegebied(en)? Ga naar het Cursusoverzicht, klik uw interesses aan bij ‘Filteren op’ en u ziet een selectie uit het complete aanbod. 
  • Wilt u het aanbod aan cursussen, lezingen en studiedagen per maand bekijken? Ga dan naar de Programma's op startdatum.  
  • Oriënteert u zich liever op het programma via de cursusgids?
    Voorjaar 2023: Bekijk de online HOVO voorjaarsgids 2023
    Zomer 2023: Bekijk de online HOVO zomergids 2023
  • Meer informatie over alle HOVO-programma’s, een gratis abonnement op de cursusgids of nieuwsbrief, een MijnHOVO-account of andere praktische zaken? Klik hieronder op een van de zes informatieblokjes.  

Direct inloggen bij MijnHOVO

Direct een account aanmaken bij MijnHOVO

Het zomerprogramma van HOVO staat online

Bekijk hier het volledige cursusaanbod van HOVO Amsterdam, inclusief alle nieuwe cursussen die starten in mei, juni, juli, augustus en september.

Cursusoverzicht