Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Keuzegids: Ondernemingsrecht en Crimes, Conflict and Criminology goed beoordeeld

22 maart 2024
De master Ondernemingsrecht is één van de ‘topopleidingen’ die op alle punten bovengemiddeld wordt beoordeeld in de Keuzegids Masters 2024. Net daaronder staat de master International Crimes, Conflict and Criminology.

De Keuzegids gebruikt verschillende criteria om een opleiding te beoordelen. Zo wordt er onder andere gekeken naar de kwaliteit van het onderwijs en het carrièreperspectief na het voltooien van de masteropleiding. Daarnaast wegen ook de beoordelingen van de studenten zelf mee en de sfeer tijdens de opleiding.

De master Ondernemingsrecht scoort ver bovengemiddeld op alle onderdelen. Voorgaande jaren werd de studie ook bovengemiddeld beoordeeld door de studenten.

Opleidingsdirecteur Ondernemingsrecht Lodewijk Smeehuijzen: ''Het opleidingsbestuur van de master Ondernemingsrecht aan de Zuidas is zeer gelukkig met de beoordeling van de studenten. We vragen best veel van onze studenten in deze master, het is een intensief jaar. Doordat we ieder jaar weer een leuke en gemotiveerde groep studenten in de master hebben, zijn onze gastdocenten steeds weer bereid om de colleges van onze docenten te verrijken met praktijkcasus. Dat is één van de sterke en leuke kanten van de master. We verwachten veel onze studenten, maar zij waarderen dus ook wat zij daar voor terugkrijgen. Daar doen we het voor!''

De master International Crimes, Conflict and Criminology werd bovengemiddeld beoordeeld met goede beoordelingen op de onderdelen inhoud, docenten, toetsing en sfeer.

Opleidingscoördinator ICCC Maarten Bolhuis: ‘’We zijn blij dat de toewijding van onze docenten en de persoonlijke aandacht voor studenten worden gewaardeerd. We vinden het belangrijk dat studenten zich thuis voelen in onze opleiding en op de VU, omdat een veilige en stimulerende leeromgeving hun professionele en persoonlijke ontwikkeling optimaal faciliteert.’’

Ben je benieuwd welke andere VU-masters bovengemiddeld werden beoordeeld? Dat lees je in dit nieuwsbericht.