Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Cursisten Nederlands bezoeken Stadhuis Amsterdam

24 april 2024
“Het was een waardevol gesprek waar iedereen van genoot en veel van leerde. Ik ben trots op onze deelnemers. Misschien zitten er wel toekomstige trainees, gemeenteambtenaren of raadsleden bij!”

De deelnemers van het Taalschakeltraject Amsterdam (TSA) brachten samen met opleidingsdirecteur TST-VU Wilma Elsing een leer-werkbezoek aan het Stadhuis van Amsterdam. Het TSA is de inburgeringscursus die VU-NT2 in opdracht van gemeenten aanbiedt aan statushouders, samen met VASVU en de HvA.

De deelnemers doken in de wereld van de gemeentepolitiek, spraken met raadsleden en ambtenaren over inburgering, de participatieverklaring en de uitdagingen voor statushouders. Wilma is enthousiast over het bezoek: “Het was een waardevol gesprek waar iedereen van genoot en veel van leerde. Ik ben trots op onze deelnemers. Misschien zitten er wel toekomstige trainees, gemeenteambtenaren of raadsleden bij!”

Het TSA is een van de taalcursussen van VU-NT2, naast cursussen voor VU-studenten, -PhD’s en -medewerkers en externe deelnemers. Per jaar geven we les aan zo’n 1.400 cursisten.  

Snelle navigatie VU-NT2

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Stuur een e-mail naar vu-nt2@vu.nl

of bel +31 (0)20 5986398 (ma-vr van 13.00 tot 15.00 uur)