Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Netwerken

Laatst gewijzigd op 1 juni 2023
Op deze pagina vind je verschillende netwerken voor VU-medewerkers. Bekijk de netwerkmogelijkheden en sluit je aan bij een netwerk dat bij jou past.

Netwerken

 • VUvereniging

  De VUvereniging is een maatschappelijk netwerk voor iedereen die een band heeft met de Vrije Universiteit Amsterdam en het VU Medisch Centrum en zich betrokken voelt bij de activiteiten die we ontplooien.

 • Young.VU

  Jonge medewerkers zoeken jonge medewerkers

  Ben je een jonge medewerker (richtlijn < 36 jaar) en lijkt het je leuk om andere jonge collega‚Äôs te leren kennen? Dat kan! Young.VU is een initiatief dat verschillende activiteiten organiseert. Van informele borrels, tot informatieve lezingen of een boottocht. Het is allemaal al voorbij gekomen. 

  Benieuwd wat er nog meer op de planning staat? Meld je dan aan voor de mailing en blijf op de hoogte! We ontmoeten je heel graag live op de campus bij ons eerstvolgende evenement. Meld je aan door te mailen naar young@vu.nl

 • WO&MEN@VU

  WO&MEN@VU is een netwerk van VU medewerkers, dat zich inzet voor het verbeteren van de gendergelijkheid binnen de VU. We zetten ons niet alleen in voor vrouwen, maar ook voor medewerkers die zich als man of anders identificeren die achtergesteld worden, of om andere redenen hulp kunnen gebruiken.

 • VU Pride

  VU Pride is het netwerk voor en door LHBTQIA+ studenten en medewerkers van de Vrije Universiteit Amsterdam.

 • Promovendi

  Kom samen met andere promovendi. Aan de VU organiseren we een aantal sociale evenementen en sportactiviteiten voor promovendi en hun familie.

  Meer informatie over bijeenkomsten voor promovendi

 • Internationall Academic staff network

  VU International Academic Staff is een community netwerk van internationale medewerkers van de VU en verwelkomt promovendi, postdocs, hoogleraren, bestuurders en de faculteit om zich aan te sluiten.

 • VU gelieerde verenigingen