Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Bijeenkomsten voor promovendi

Kom samen met andere promovendi.

Sociale programma's en sportactiviteiten voor tijdens je promotietraject.

Meer over

 • Bijeenkomsten voor promovendi

  VU PhD Gatherings zijn maandelijkse sociale en culturele evenementen voor promovendi van onze verschillende faculteiten. Ons doel is om alle promovendi actief bij onze universiteit te betrekken en activiteiten te ontwikkelen waar onze kandidaten elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar in contact kunnen komen. We organiseren sociale evenementen zoals netwerkborrels, culturele diners, filmavonden in de Rialto en nog veel meer. We hopen dat de Gatherings leiden tot sterke levenslange connecties en natuurlijk een beetje plezier!

  De PhD Gatherings worden georganiseerd door het International Office en de hoofdcoƶrdinator is Teresa Laguna Meraz: t.d.j.lagunameraz@vu.nl.

  Voor vragen of opmerkingen over de PhD Gatherings kun je contact opnemen met Teresa.

 • Forum for Young Scientists

  Wie we zijn en wat we doen:

  Het Forum for Young Scientists (FYS) is opgericht in 2016 en is een zelfvoorzienend systeem voor promovendi en postdocs aan de VU. We organiseren workshops om soft skills te trainen, bespreken problemen en uitdagingen met betrekking tot het werken in de academische wereld en bespreken niet-wetenschappelijke thema's in een veilige en niet-hiƫrarchische omgeving.

  Voorbeelden van workshops die we organiseren zijn: masterclass van presentatievaardigheden, het schrijven van een goed subsidievoorstel, hoe je hoogleraar kunt worden, leiderschap, van de academische wereld tot het bedrijfsleven, tijdmanagement.

  Onze peer group staat open voor promovendi en postdocs van alle faculteiten van de VU. De FYS gelooft in diversiteit en wij geloven dat ons netwerk kan bijdragen aan het verbinden van alle jonge wetenschappers, waardoor de VU een meer diverse universiteit wordt.

  Ons e-mailadres:
  ForumYoungScientists@vu.nl

 • Sportcentrum VU

  Kies uit een gevarieerd aanbod van sporten en sluit je aan bij Sportcentrum VU.

  Je kunt een dag lang gratis groepslessen of fitnessfaciliteiten uitproberen.