Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Pop-up Library

Heb je vragen over de bibliotheek? Of heb je hulp nodig bij het vinden van bronnen voor je essay of scriptie? Kom langs bij de Pop-up Library of maak een afspraak met de informatiespecialist van jouw faculteit!

UB-medewerkers staan elke dag klaar om je vragen te beantwoorden bij onze vaste balies in het hoofdgebouw en het VUmc. Met de mobiele balie zijn we ook elders op de campus te vinden. Heb je de Pop-up Library bijvoorbeeld al zien staan in het NU-gebouw of het Initium?  

Bij de Pop-up Library nemen we graag even de tijd voor je. Wil je hulp bij het zoeken naar bronnen voor je essay of scriptie? Of heb je misschien wat tips nodig voor het correct verwijzen naar bronnen? Of vraag je je af of je een bepaalde (online) bron wel kunt gebruiken? Schuif aan en laat ons met je meedenken! 

De Pop-up Library voor onderzoekers en docenten 
Als onderzoeker of docent kun je natuurlijk ook bij de Pop-up Library terecht voor praktische vragen over de bibliotheek. Daarnaast vertellen we je graag hoe de bibliotheek jouw onderzoek en/of onderwijs kan ondersteunen. Wist je bijvoorbeeld dat we specialisten hebben die je kunnen helpen bij het schrijven van een datamanagementplan of het uitvoeren van systematic & scoping reviews? Of dat onze conservatoren graag in je college komen met stukken uit de Bijzondere Collecties? Neem vooral contact met ons op. We helpen je graag verder!

Meer weten over de Pop-up Library?

Neem contact op met de UB

vraag.ub@vu.nl

+31 6 2569 4822

VU Hoofdgebouw
1e verdieping
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Contactpersoon