Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Pop-up Library

Heb je vragen over de bibliotheek? Of heb je hulp nodig bij het vinden van bronnen voor je essay of scriptie? Kom langs bij de Pop-up Library!

UB-medewerkers staan elke dag klaar om je vragen te beantwoorden bij onze vaste balies in het hoofdgebouw en het VUmc. Met de mobiele balie komen daar op gezette tijden verschillende locaties bij! Heb je de Pop-up Library bijvoorbeeld al zien staan in het NU-gebouw of het Initium?  

Bij de Pop-up Library nemen we graag even de tijd voor je. Wil je hulp bij het zoeken naar bronnen voor je essay of scriptie? Of heb je misschien wat tips nodig voor het correct verwijzen naar bronnen? Of vraag je je af of je een bepaalde (online) bron wel kunt gebruiken? Schuif aan en laat ons met je meedenken! 

De Pop-up Library voor onderzoekers en docenten 
Als onderzoeker of docent kun je natuurlijk ook bij de Pop-up Library terecht voor praktische vragen over de bibliotheek. Daarnaast vertellen we je graag hoe de bibliotheek jouw onderzoek en/of onderwijs kan ondersteunen. Wist je bijvoorbeeld dat we specialisten hebben die je kunnen helpen bij het schrijven van een datamanagement plan of het uitvoeren van systematic en scoping reviews? En wist je dat onze conservatoren graag in je college komen met stukken uit de Bijzondere Collecties? 

De Pop-up Library op aanvraag 
Ben je docent en moeten jouw studenten een essay of scriptie schrijven? En wil je je studenten ergens naar kunnen verwijzen als ze nog vragen hebben over het zoeken en verwijzen naar bronnen? Graag staan we voor je studenten klaar op een tijd en locatie die uitkomt. Neem contact op met Michèle Meijer via m.l.meijer@vu.nl om de Pop-up Library aan te vragen.  

Meer weten over de Pop-up Library?

Neem contact op

m.l.meijer@vu.nl

Contactpersoon