Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Alles over DURF

Dienst Universitaire Relaties en Fondsenwerving

De Vrije Universiteit Amsterdam is veel meer dan een gemeenschap van studenten en medewerkers. DURF breidt de VU-community verder uit door betekenisvolle relaties aan te gaan met alumni, donateurs, corporate partners en andere relevante stakeholders. Voor alle VU-relaties vormt DURF het centrale loket.

Niet alleen onze studenten en medewerkers voelen zich betrokken bij onze universiteit, maar ook onze alumni. Zij hebben belangrijke jaren van hun leven op de campus doorgebracht, een basis gelegd voor hun loopbaan en vrienden gemaakt. En denk ook aan de leden van de VUvereniging, die de bijzondere identiteit van de VU verbinden met de samenleving. Of aan professionals van de Zuidas, waar de VU zich sterk verbonden mee voelt en in vakoverstijgende programma’s mee samenwerkt. Of aan onze donateurs, die zien hoe de kennis en kunde van onze onderzoekers bijdraagt aan vraagstukken die om een oplossing vragen in onze maatschappij. Ook zij horen bij onze community. Voor meer expertise kunnen zij altijd bij de VU terecht. In samenwerking met de faculteiten en diensten verzorgt DURF het externe relatiemanagement van de VU zo optimaal mogelijk.

Profielthema's

Vanuit de vier profielthema’s van de VU organiseert maatschappelijke profilering VU-brede evenementen, zoals de Dies Natalis en de Opening Academisch Jaar. De vier profielthema’s zijn: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World en Governance for Society. Tijdens deze evenementen krijgen belangrijke VU-initiatieven die hierbij aansluiten een podium, waarbij de verschillende gelederen van de VU-community samenkomen. DURF houdt het contact met al onze relaties levend.

Heb je vragen of suggesties? Mail naar relaties@vu.nl. We ontmoeten je graag!

De teams

DURF bestaat uit de teams Alumnirelaties, Maatschappelijke Profilering, Corporate Partnerships en de VUvereniging, extern relatiebeheer (CRM) en fondsenwerving.