Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Bezoek evenementen

De VU Campus: bruisend hart van wetenschap, ontwikkeling en innovatie aan de Amsterdamse Zuidas. Of je nu net bent afgestudeerd of al in een ver verleden afscheid hebt genomen van de collegebanken, op deze vertrouwde plek blijf je altijd welkom.

Déjà VU Festival

We zien je graag terug bij de vele evenementen die we het hele jaar door organiseren. Zoals bij Déjà VU, ons jaarlijkse zomerfestival in juni. Een festival voor studenten, alumni en medewerkers van de VU. Met een festivalmarkt, theater, muziek, film, interviews, talkshows, flitscolleges en natuurlijk ook lekker eten en drinken. Een avond om weer even het VU-gevoel te ervaren, oude bekenden te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.  

Alumnibijeenkomsten van je eigen faculteit of opleiding

Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd voor alumni van een specifieke opleiding of faculteit, met interessante sprekers rondom actuele thema's. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bijeenkomst voor alumni Criminologie of voor alumni van de School of Business and Economics. Een mooie gelegenheid om in contact te komen met oud-studiegenoten, te netwerken en te sparren met vakgenoten. 

Academische plechtigheden

Je bent ook van harte welkom bij academische plechtigheden als de Opening Academisch Jaar en de jaarlijkse viering van het geboortejaar van de VU, de Dies Natalis. Voor deze feestelijke middagen, met vooraanstaande sprekers uit de wetenschap en de samenleving, ontvang je als alumnus altijd een uitnodiging als je mailadres bij ons bekend is. Zijn je gegevens gewijzigd? Geef de wijziging dan hier aan ons door. 

Agenda

In de agenda vind je een actueel overzicht van alle alumnibijeenkomsten, workshops, lezingen, symposia, promoties en de andere evenementen die voor jou als alumnus toegankelijk zijn. Filter op 'Dienst Universitaire Relaties en Fondsenwerving' om specifiek te zoeken op alumnibijeenkomsten.

Up-to-date blijven? Meld je dan hier aan voor onze tweemaandelijkse alumninieuwsbrief.

Graag tot ziens bij de VU!