Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Incompany en maatwerk mogelijkheden

De Organizational Behavior Management (OBM) methode is bij uitstek geschikt om hele teams op te trainen. Dat kan incompany en met maatwerk aangepast aan jullie wensen.

Heb je een case gelezen of een gratis workshop gevolgd en wil je deze kennis delen met je team? Dan is een incompany oplossing ideaal. Dankzij ons partnernetwerk zijn wij in staat om onze trainingen en opleidingen incompany aan te bieden.

Onze partners komen graag op jouw locatie dezelfde training geven als op de VU. Indien gewenst ook met een stukje maatwerk, al dan niet online.

Al onze Certified Partners hebben minimaal één Certified Trainer/Coach in dienst of huren deze in via een andere partner. Zo staat er altijd een door ons gecertificeerde en gekwalificeerde trainer voor de groep.

Neem contact met ons op zodat we je kunnen adviseren over welke partner het beste bij jouw organisatie past, bijvoorbeeld gezien de sector waarin je werkzaam bent of de geografische locatie.

Partners kunnen overigens géén examens leveren. Het examen en de certificering van deelnemers van een incompany traject kan alleen op de VU plaatsvinden.

Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden!

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Neem dan gerust contact op met Lisette Tepe via onderstaande contactgegevens. Het secretariaat is gevestigd in kamer HG 6A-88 van Vrije Universiteit Amsterdam.

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics Executive Education
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons

Contactpersoon

Lisette Tepe
Joost Kerkhofs
Marius Rietdijk