Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Kennis van religie, zingeving en samenleving

VU Expertisecentrum voor Religie en Samenleving

Ben jij als professional werkzaam in het veld van geestelijke verzorging, pastoraat of levensbeschouwelijk onderwijs? Of heeft jullie organisatie een vraagstuk op het gebied van religie en zingeving? Het VU Expertisecentrum voor Religie en Samenleving biedt een divers aanbod aan onderzoek, cursussen, trainingen en advies op academisch niveau.

Onze experts zijn verbonden aan de VU en staan midden in de samenleving, hierdoor vertalen zij hun academische kennis naar de praktijk. Binnen ons postacademisch onderwijs reflecteren we langs lijnen van professionele, levensbeschouwelijke en persoonlijke waarden. Dit vertalen we door in te zetten op vakbekwaamheid, het hermeneutisch experiment en het autobiografische narratief.  Binnen ons adviesaanbod staan creativiteit, expertise en samenwerking centraal. Samen kijken we naar oplossingen voor de vraagstukken die jullie organisatie raken.

Het VU Expertisecentrum voor Religie en Samenleving is het VU platform waar wetenschappelijk onderzoek en expertise op het gebied van religie, zingeving en samenleving samenkomen. We richten ons op trainingen, cursussen en advies maar zijn ook de verbindende factor tussen onderwijs, studenten en het werkveld.

Ons actuele aanbod:

Bekijk ons aanbod