Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Versterk uw Interculturele competenties

Training op maat Interculturele competenties

De training wordt gekenmerkt door:
  • interactiviteit
  • biedt de mogelijkheid tot inbrengen van casussen
  • praktijkgerichtheid
  • er wordt gewerkt met herkenbare casussen en reflectieopdrachten, zodat de praktijk van de docent ruime aandacht krijgt. 

Toelatingseisen
Werkzaam in het NT2-onderwijs als nt2-docent, vrijwilliger, kwaliteitsmanager of coördinator.

Meer over deze opleiding
Inleiding
Resultaat
Data, kosten en inschrijven

Rachel Zuilhof

Rachel Zuilhof

Rachel Zuilhof is docent Nederlands als tweede taal, trainer Interculturele competenties, activerende didactiek en praktijkgericht leren en adviseur VU-NT2 op maat bij VU-NT2. Ook coordineert ze de activiteiten binnen de afdeling Professional van VU-NT2. Deze afdeling heeft als doel om NT2-docenten verder te professionaliseren. Ze is trainer Interculturele communicatie en activerende didactiek. Rachel is ook assessor en heeft ervaring met het begeleiden van docenten bij het maken van hun portfolio. 

Bekijk Rachel's profiel

Lotte Minnema

Lotte Minnema

Lotte Minnema is docent NT2, docentenopleider en leermiddelenontwikkelaar. Ze studeerde Nederlands en Toegepaste Taalwetenschap en volgde daarna de eerstegraads lerarenopleiding. Ze heeft ruime ervaring met lesgeven aan hogeropgeleide anderstaligen op alle taalniveaus. Behalve in Nederland gaf ze ook les in Indonesië, de VS, België, Servië en Spanje. Sinds 2008 werkt ze bij VU-NT2 waar ze met veel plezier lesgeeft en ook betrokken is bij het opleiden van NT2-docenten en het ontwikkelen van cursussen, leermiddelen en toetsen.

Bekijk Lotte's profiel

Heb je vragen of wil je meer informatie over maatwerk? Wil je bijvoorbeeld een incompany opleiding organiseren voor een docententeam?

We maken graag vrijblijvend een (bel)afspraak om je wensen te bespreken voor maatwerk en/of incompany. Neem contact op met Rachel Zuilhof, adviseur NT2 op maat via r.m.zuilhof@vu.nl

Contactpersoon