Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

The ultimate degree for business leaders

Part-time PhD in Business

Voer impactvol onderzoek uit en transformeer jouw organisatie door middel van evidence-based management dankzij dit parttime PhD in Business.

Organisaties zijn zich er steeds meer van bewust dat het doen van onderzoek naar de belangrijkste organisatieprocessen en hun effecten op werknemers, industrie├źn en zelfs markten een belangrijke functie is van de zelfevaluatie van elke organisatie. Onderzoek levert nieuwe kennis op, die moet worden ge├»ntegreerd in het hart van de organisatieprocessen, en dient als basis voor objectieve besluitvorming om waardevolle innovatie en verandering te brengen.

Het programma Parttime PhD in Business ondersteunt jou als bedrijfsleider of professional in het doen van wetenschappelijk onderzoek naar een bedrijfs- of managementonderwerp van je keuze, bijvoorbeeld gerelateerd aan jouw eigen praktijk. 

Tijdens het 4-jarige rigoureuze trainingstraject verwerf je de theoretische kennis en methodologische vaardigheden voor het uitvoeren van onafhankelijk onderzoek, en ontwikkel je 4+ academische papers, die samen de kern van je proefschrift zal vormen.

De voertaal is Engels. Bekijk het volledige Engelse programma.