Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Opleiding voor Lerarenopleiders - Module Professionele ontwikkeling en beroepsregistratie

In deze module verdiep en verbreed je je professionaliteit als lerarenopleider en werk je tegelijkertijd aan je aanvraag voor opname in het beroepsregister lerarenopleiders.

We besteden aandacht aan vragen als: Wat is de kern van het beroep lerarenopleider en hoe verhoud ik me daartoe? Hoe ga ik om met spanningen in mijn opleidingspraktijk? Hoe speel ik een zinvolle rol in de relatie tussen opleiding en school en met collega's en management? Wat zijn dominante thema's in de context van opleiden en de verdere professionele ontwikkeling van leraren en hoe verhoud ik me daartoe? Hoe zorg ik voor goede feedback op mijn eigen functioneren? Hoe verbind ik persoonlijke en professionele ontwikkeling?

In de bijeenkomsten krijg je input van bruikbare kennis en is er veel ruimte voor uitwisseling en verdieping met inspirerende collega‚Äôs. Je onderbouwt je professionaliteit door in en tussen de bijeenkomsten te werken aan je aanvraag en deel te nemen aan het assessment voor beroepsregistratie

VELON beroepsregistratie
Deelnemers bereiden in deze module hun aanvraag voor opname in het beroepsregister van lerarenopleiders voor. De module wordt aangeboden inclusief het assessment door VELON-gecertificeerde externe beoordelaars (zie www.velon.nl/beroepsregistratie).

Esther van Noort

Esther van Noort

Bregje de Vries

Contact en meer informatie

Inhoudelijke vragen

Neem voor vragen over de inhoud van de Opleiding voor Lerarenopleiders contact op met Bregje de Vries, b.de.vries@vu.nl

Praktische vragen

Heeft u praktische vragen neem dan contact op met lerarenacademie@vu.nl

Of bel 020- 598 9279 op ma en wo tussen 9.00-16.00 uur.