Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Een effectieve aanpak voor elke alfacursist

Na afloop van deze korte opleiding kun je je alfa-onderwijs zo vormgeven dat elke deelnemer het maximale uit zichzelf haalt.

Je krijgt lesideeën, didactische handvatten en suggesties voor toetsing en evaluatie aangereikt die gebaseerd zijn op recente theorieën over alfabetisering en tweedetaalverwerving. De opleiding is tevens ondersteunend voor docenten die zich willen specialiseren in Alfabetisering NT2. 

Docenten die alle vijf bijeenkomsten hebben bijgewoond en alle praktijkopdrachten voldoende hebben gemaakt, krijgen een bewijs van deelname.

Klantervaring
Voor AKROS Taal en Participatie in Amsterdam heeft VU-NT2 een incompany korte opleiding Alfabetisering & Z-route verzorgd. Opdrachtgever Jennifer de Boer, coördinator Inburgering en Taal Informatie Punt: "Goed alfabetiseringsonderwijs vraagt om specifieke vaardigheden van de NT2-docent. Een aantal van onze docenten heeft al heel veel (praktijk)ervaring, andere zijn deze nu aan het opdoen. We wilden graag dat het hele team een goede basis heeft en werkt vanuit dezelfde uitgangspunten in de alfa-lessen." Lees hier het hele verhaal van AKROS Taal en Participatie.

Meer over deze opleiding
Inleiding
Inhoud en docent
Data, kosten en inschrijven

Informatie open inschrijving of maatwerk

Heb je vragen over een opleiding of cursus in open inschrijving?

Stuur dan een mail naar vu-nt2@vu.nl

of bel 020 598 63 98 (maandag t/m vrijdag 13.00 - 17.00 uur)

Meer weten of maatwerk of incompany?

We maken graag vrijblijvend een (bel)afspraak om je wensen te bespreken voor maatwerk en/of incompany. Neem contact op met Rachel Zuilhof, adviseur NT2 op maat via r.m.zuilhof@vu.nl

of bel 020 598 27 65