Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Hot Moments in Practice

In onze dynamische wereld komen we vaak situaties tegen die emotioneel geladen zijn en vol groeimogelijkheden zitten. Of het nu gaat om een verhit debat op het werk, een gespannen uitwisseling in een klaslokaal of een uitdagende interactie met een collega, deze "hot moments" kunnen escaleren in een conflict of dienen als krachtige katalysator voor leren en verandering.

In deze workshop verkennen we de kunst om deze "hot moments" om te zetten in kansen voor onderwijs en transformatie. Door middel van een mix van interactieve sessies, praktische oefeningen en reflectieve discussies zullen deelnemers waardevolle inzichten verwerven en essentiële vaardigheden ontwikkelen om effectief door intense situaties te navigeren.

Samen zullen we leren hoe we een veilige en ondersteunende omgeving kunnen creëren waar verschillende perspectieven worden gedeeld en waar elke ontmoeting, hoe uitdagend ook, een kans wordt voor persoonlijke en collectieve groei.

Voor wie?
Deze workshops zijn beschikbaar voor docenten en leidinggevenden die met vaardigheid, empathie en veerkracht door "hot moments" willen navigeren.

Meer over dit programma
Inhoud
Resultaat
Data en contact

Contact en meer informatie

Heb je vragen over de opzet of inhoud?

Als je vragen hebt over de inhoud van deze cursus, neem dan contact op met programmacoördinator Amrita Das via a.das@vu.nl.

Heb je praktische vragen?

Neem dan contact op met Laura Arnesano via ctl@vu.nl.

Contactpersoon

Amrita Das