Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Toezichthouden voorbij de codes

Escaperoom Het Huis van Toezicht

Ontwikkel uw visie op toezichthouden en leer over de laatste ontwikkelingen op het vlak van Governance (strategisch partnerschap), Boardroom Dynamics en Finance.

Los van wat de codes voorschrijven, vraagt goed toezichthouderschap om visie, kennis en vaardigheden. In de Escaperoom Het Huis van Toezicht maakt u werkendeweg kennis met de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van toezichthouden en werkt u in teamverband aan een uitdagende, op de actualiteit gestoelde situatie.

In drie dagdelen doorloopt u de verschillende kamers van het huis, bijgestaan door vooraanstaande docenten op het gebied van Governance, Leiderschap, Integriteit en Financial Accounting. In de verschillende kamers verzamelt u kennis, voert u opdrachten uit en wordt u geconfronteerd met nieuwe informatie, waarmee u stap voor stap vanuit diverse perspectieven, tot een strategisch advies komt en deze voorlegt aan de jury. Lukt het door goede samenwerking en het vergaren van de juiste informatie om de laatste kamer te bereiken en de jury met inzicht en onderbouwde argumentatie te overtuigen? U zult het huis met een vergroot handelingsperspectief weer verlaten.

U schrijft in als Raad van Toezicht of Commissarissen. De data worden in overleg vastgesteld.

Duur: 3 dagdelen
Vorm: online
Groepstarief: € 7.995 (vrijgesteld van btw)

Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Betrokken docenten: Eric van den Bergh (leermanager), dr. Tjerk Budding, prof. dr. ir. Gerda van Dijk, prof. dr. R. van Eijbergen en prof. dr. ir. Rienk Goodijk.

Dit zeiden eerdere deelnemers over De Escaperoom

"De Escaperoom van het Zijlstra Center heeft het in zich om dé ultieme opleidingsfaciliteit te worden van toezichthouders die zichzelf durven te confronteren met hun eigen gedrag als het echt spannend wordt.... Van harte aanbevolen!"

“De inhoudelijke, korte colleges over toezicht en ontwikkelingen waren heel waardevol.”

“De gebruikte casus was uiterst relevant voor toezichthouders. Wat je leert in de Escaperoom is direct toe te passen in de eigen praktijk.”

“De afwisseling tussen inhoudelijk en procesmatig samenwerken, in combinatie met het spelelement van de Escaperoom daagt uit en maakte het leerproces groot en ook gewoon leuk!”

“De technische uitvoering van het programma verliep uiterst soepel.”

“Je wordt begeleid door een zeer kundig team van docenten dat hele goede persoonlijke feedback levert.”

“De omvang van de groep als weerspiegelt de omvang van een Raad van Toezicht. Dat leverde hele  herkenbare dynamieken op.”

Meer informatie
Voor nadere informatie  kunt u contact opnemen met de docenten via hetzijlstracenter@vu.nl 

Ontdek de Escaperoom Het Huis van Toezicht

Lukt het door goede samenwerking en het vergaren van de juiste informatie om de laatste kamer te bereiken en de jury met inzicht en onderbouwde argumentatie te overtuigen? U zult het huis met een vergroot handelingsperspectief weer verlaten.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op.

Vrije Universiteit Amsterdam
Het Zijlstra Center
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons

Contactpersoon