Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Data governance, advanced analytics en de invloed van big data

Business Analytics & Data Governance voor Financials

Ben jij als professional werkzaam in een financiële functie en wil je je academische kennis uitbreiden over business analytics en data governance?

Dan is onze leergang Business Analytics & Data Governance de juiste keuze. 

Voor wie?

Afgestudeerde registercontrollers, registeraccountants en andere ervaren financiële professionals die al enige ervaring hebben met het toepassen van analytics in de beslissingsondersteunende rol van organisaties of daar binnenkort mee starten. 

Is het van belang om je basiskennis op te frissen?

Dan is het tóch mogelijk om deel te nemen aan Business Analytics & Data Governance voor Financials door eerst een speciaal voorloopcollege ''College Basisvaardigheden Business Analytics'' te volgen. Tijdens dit college wordt de basis gelegd voor een aantal (statistische) technieken die bekend worden verondersteld in de leergang. Hiermee wordt een goede aansluiting met de onderwerpen van deze leergang bewerkstelligd.

Kosten

De kosten voor de leergang bedragen € 2.075.

Vroegboekkorting: Indien je je aanmeldt vóór 18-10-2024 ontvang je een vroegboekkorting van € 300. Je betaalt dan dus €1.775 in plaats van € 2.075.

De kosten voor de leergang + voorloopcollege bedragen € 2.370.

Vroegboekkorting: Indien je je aanmeldt vóór 18-10-2024 ontvang je een vroegboekkorting van € 325 euro. Je betaalt dan € 2.045 in plaats van € 2.370.

Deelname aan dit voorloopcollege is alleen mogelijk in combinatie met het volgen van de leergang Business Analytics & Data Governance.

Praktische informatie

 • Algemene Bepalingen

  Bij inschrijving voor Executive Education onderwijs aan de School of Business and Economics (SBE) van Vrije Universiteit Amsterdam zijn onderstaande algemene bepalingen van toepassing op het hoofdprogramma:

  1. De hoogte van collegegelden, examengelden e.d. wordt jaarlijks per opleiding vastgesteld.

  2. Ongeacht of de factuur naar de werkgever gaat, de cursist blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de betaling van de onder 1. genoemde gelden

  3. Eventuele afmelding dient altijd schriftelijk te geschieden.

  4. Indien de afmelding is ontvangen vóór 1 augustus, is geen collegegeld verschuldigd.

  5. Indien de afmelding is ontvangen vanaf 1 augustus doch vóór 1 september, is 10 % van het collegegeld verschuldigd.

  6. Indien de afmelding is ontvangen ná de maand augustus maar vóór januari van het betreffende collegejaar, is de helft van het collegegeld verschuldigd. Indien van toepassing zal de helft van het reeds betaalde collegegeld worden gerestitueerd.

  7. Indien de afmelding wordt ontvangen ná 31 december van het betreffende collegejaar vindt geen restitutie plaats.

  8. Diploma’s en certificaten worden niet eerder verstrekt dan nadat aan alle betalingsverplichtingen is voldaan. Indien afgeweken wordt van de algemene betalingsvoorwaarden kunnen administratiekosten in rekening gebracht worden.

 • Annulering

  Voor de leergang Business Analytics & Data Governance voor Financials geldt dat annulering tot twee weken vóór aanvang van de leergang kosteloos is.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons

Contactpersoon