Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Professioneel Nederlands 1 en 2

Taalcursus Professioneel Nederlands 1 en 2

Als je in Nederland woont en werkt is kennis van de Nederlandse taal onmisbaar in je werk, studie en/of privéleven.

Een goede taalbeheersing geeft zelfvertrouwen, draagt bij aan een soepele samenwerking en maakt dat je je zorgvuldig kunt uitdrukken in gesprekken en discussies. De avondcursussen Professioneel Nederlands 1 en 2 zijn bedoeld voor vergevorderden: mensen die de Nederlandse taal al vrij goed beheersen, maar bepaalde (academische) vaardigheden naar een hoger niveau willen brengen. Bijvoorbeeld het schrijven van formele brieven, essays, betogen of werkstukken, of het houden van een presentatie. Het vereiste taalniveau is minimaal B2+ (NT2 Staatsexamen II). 

Reacties van deelnemers:

  • “De zakelijke en professionele benadering en relevante en actuele thema's komen aanbod. Er was voldoende aandacht voor iedere cursist, opmaat studiebegeleiding en een leuke en openlijke sfeer in de klas.”
  • “De docent legt complexe materie uit op een goede en duidelijke manier, wat hem perfect maakt voor het lesgeven van Nederlands op het hoogste niveau.”
  • “De lessen hadden een sfeer van openheid en veiligheid. Er was niets goed of fout, alles mocht gezegd worden. We hebben daarom ook veel gedebatteerd.”
  • "Ik vond de lessen heel erg professioneel en de onderwerpen die werden besproken zeer interessant. De docent heeft mij echt enorm geholpen met het verbeteren van de Nederlandse taal."

Meer informatie over deze cursus
Inhoud  
Toelating
Praktische informatie, kosten en inschrijving  

Contact opnemen

Voor informatie over inschrijving ga je naar

de webpagina Inschrijven

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Stuur een e-mail naar vu-nt2@vu.nl

of bel +31 (0)20 5986398 (ma-vr van 13.00 tot 15.00 uur)