Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Begrijp gehoorproblemen bij jonge kinderen

Wil je meer weten over de complexe relatie tussen taal en gehoor? Lijkt het jou wat om kinderen met gehoorproblemen te helpen?

Meld je dan aan voor de minor Taal en Gehoor.

Toelating en aanmelding

 • Toelatingseisen

  Deze interdisciplinaire minor vormt een verrijking voor studenten uit verschillende vakgebieden, zoals taalkunde, audiologie, psychologie, onderwijskunde of pedagogiek. Deze minor is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de relatie tussen taal en gehoor, in het bijzonder bij jonge kinderen met een gehoorbeperking. Het minorpakket biedt studenten en professionals de mogelijkheid hun wetenschappelijke kennis op dit vlak te actualiseren.

  Studeer je niet aan de Faculteit der Geesteswetenschappen van de VU, dan is toestemming nodig van de examencommissie van de eigen opleiding. 

 • Aanmelden

  VU-studenten kunnen zich aanmelden via deze aanmeldprocedure.

  Niet VU-studenten kunnen zich aanmelden via deze aanmeldprocedure.

  Studeer je niet bij de Faculteit der Geesteswetenschappen aan de VU en wil je deze minor volgen? Vraag dan eerst toestemming bij je eigen examencommissie. Zorg ervoor dat die toestemming rond is voordat het intekenen voor de vakken van start gaat.

  Je moet jezelf intekenen voor de vakken die onder deze minor vallen. Je doet dat via de intekenmodule op VU.nl. Bekijk het vakkenschema met de cursuscodes en houd rekening met de geldende intekentermijnen.

Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met op met Annemiek Hammer