Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

HOVO Cursusgids of nieuwsbrief aanvragen

Nooit meer een cursus missen? Op deze pagina leest u hoe u gratis en vrijblijvend de HOVO cursusgids kunt aanvragen en hoe u zich aan kunt melden voor de HOVO e-mailnieuwsbrief.

Aanvragen cursusgids

HOVO Amsterdam biedt drie keer per jaar een cursusprogramma aan met bijbehorende gids: voorjaar, zomer en najaar. HOVO-cursisten die in de afgelopen twee jaar een cursus hebben gevolgd, krijgen automatisch de nieuwste cursusgids toegestuurd, tenzij u anders heeft aangegeven in MijnHOVO.

Wilt u drie keer per jaar de cursusgids thuis ontvangen, naar keuze in uw brievenbus of mailbox? Meld u hier aan voor de cursusgids.

Wilt u liever de gids op de website doorbladeren? Dat kan in de online versie van de voorjaarsgids 2024.

Ons complete programma, met uitgebreide cursusbeschrijvingen van alle cursussen vindt u ook onder het cursusaanbod.

Aanvragen e-mailnieuwsbrief

Circa acht keer per jaar verschijnt onze e-mailnieuwsbrief met nieuws over de VU, cursussen, docenten en de kennisdomeinen waar HOVO Amsterdam op actief is.

Eerst een voorbeeld bekijken? U vindt onze recente nieuwsbrieven in het nieuwsbrievenarchief.

Wilt u voortaan de e-mailnieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Meld u hier aan voor de HOVO Amsterdam e-mailnieuwsbrief. U kunt zich op elk gewenst moment weer afmelden. 

YouTube, Facebook en LinkedIn

HOVO Amsterdam heeft ook een eigen HOVO-YouTubekanaal waarop interviews met HOVO-docenten staan. Op onze Facebookpagina en LinkedInpagina vindt u de laatste nieuwtjes.

Meer informatie

Ga naar de pagina Praktische informatie en contact voor informatie over aanmelding, annuleren, MijnHOVO, voorzieningen en bereikbaarheid van de VU campus, en andere praktische zaken.