Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Coronavirus: updates

De coronamaatregelen wijzigen geregeld. Dat kan voor verwarring zorgen. Middels de updates maken wij inzichtelijk wat de maatregelen precies voor jou en jouw werkzaamheden op de VU betekenen.

Deze pagina wordt binnenkort opgeheven. Voor vragen over onderwijs neem je contact op met de Studentenbalie of het International Office. Voor meer informatie over hybride werken kunnen medewerkers hier terecht of contact opnemen met de HRM Servicedesk.


UPDATE 15 MAART 2022

Sinds 16 februari waren er voor het hoger onderwijs bijna geen coronamaatregelen meer die ons onderwijs of werken/onderzoek op de campus belemmerde. Het kabinet heeft dinsdag 15 maart aangekondigd alle verplichte coronamaatregelen af te schaffen. Dat betekent dat ook de laatste maatregel voor de VU, het thuiswerkadvies, per direct komt te vervallen. Alle werkzaamheden en bijeenkomsten kunnen dus zonder beperkingen op de campus plaatsvinden.

Met het vervallen van het thuiswerkadvies wordt de campus weer de basis voor onze werkzaamheden en verkeren we in een overgangssituatie naar een hybride werksituatie.

De VU heeft besloten het thuiswerken te blijven faciliteren, in combinatie met het werken op de campus. Een hybride vorm dus. Je maakt met je leidinggevende afspraken over hybride werken, afgestemd met je directe collega’s. Binnen de te maken afspraken komen bijvoorbeeld de balans tussen thuiswerk en het werken op de campus, de samenwerking met collega’s en de binding met de VU en studenten aan de orde.

De VU heeft voor het maken van afspraken over hybride werken een handig overzicht opgesteld met gespreksonderwerpen. 

Voor meer informatie over het hybride werken in het algemeen kun je hier terecht.   

Nu er geen actieve coronamaatregelen meer gelden schalen we ook de communicatie af. Mochten er ontwikkelingen voordoen die van invloed op de vu dan worden deze gedeeld op vu.nl/corona.

Studenten van de Faculteit Geneeskunde en ACTA worden apart door hun faculteit geïnformeerd. 

De crisisorganisatie VU volgt de ontwikkelingen nauwgezet en heeft hier op regelmatige basis afstemming over met o.a. andere universiteiten, de UNL, en GGD Amsterdam. 
Op deze pagina wordt er bij nieuwe ontwikkelingen een update geplaatst.

Corona - veelgestelde vragen

Lees de antwoorden