Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Aanmelden Zij-Instroomprogramma Geneeskunde (Zigma)

Lees hieronder meer informatie over de aanmeldprocedure voor het Zij-Instroomprogramma Geneeskunde (Zigma)

Zigma heeft een andere aanmeldprocedure dan andere (pre)masters aan VU Amsterdam. Je dient jezelf in eerste instantie niet aan te melden via Studielink maar vult een door ons opgesteld online aanmeldformulier in. Dit online aanmeldformulier is beschikbaar op deze website gedurende de selectieprocedure van 12 november 2022 tot en met 15 januari 2023.

Een aanmelding via het online aanmeldformulier is ook een vereiste indien je reeds een ‘Beoordeling Vooropleiding’ hebt aangevraagd in september of januari.

Online aanmeldformulier

De aanmelding voor de selectieprocedure voor Zigma 2023-2024 is geopend van 12 november 2022 tot 15 januari 2023. Vul het  aanmeldformulier in wanneer je deel wilt nemen aan de selectieprocedure voor Zigma 2023-2024. Een aanmelding via het online aanmeldformulier is ook een vereiste indien je reeds een ‘Beoordeling Vooropleiding’ hebt aangevraagd in september of januari.

Momenteel is het aanmeldformulier nog niet beschikbaar.

Online beoordelingsformulier voor vooropleiding

Dit formulier is tweemaal per jaar beschikbaar. Vul het formulier alleen in als jouw vooropleiding niet direct toegang geeft tot de selectieprocedure (zie de uitleg op de Zigma site). De deadline voor de 1e mogelijkheid van het aanvragen van de beoordeling van de vooropleiding 2023-2024 is 23 september 2022. De deadline voor de 2e mogelijkheid van het aanvragen van een beoordeling van je vooropleiding is 15 januari 2023.

Klik hier om het beoordelingsformulier vooropleiding in te vullen.

Klik hier om terug te gaan naar de Zigma website