Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Vergroot je impact met data

Geographical Information Sciences (UNIGIS)

Wat zijn de uitdagingen van de 1,5 meter maatregelen in een openbaar gebouw? Hoe kun je zonnepanelen het beste positioneren gegeven de bouw en ligging van het huis? Welke gebieden lopen het meeste risico op overstroming? In de Master Geographical Information Sciences aan de VU breng je data uit verschillende bronnen bij elkaar en visualiseer je de gegevens in overzichtelijke kaarten.

In de parttime driejarige online Engelstalige Master Geographical Information Sciences leer je hoe je GIS kunt inzetten bij besluitvormingsprocessen vanuit de overheid, het bedrijfsleven en andere organisaties. Op basis van heldere presentaties laat je stakeholders zien wat de consequenties van verschillende scenario’s en oplossingen zijn.

Na het afronden van de master beschik je over vaardigheden en tools waar je direct mee aan de slag kunt. Of je nu werkt als marketeer, data manager of consultant van een NGO, landbouworganisatie of retailer, deze master bied je de mogelijkheden om nog beter inzicht te geven bij besluitvormingsprocessen.

Ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Kijk voor uitgebreide informatie op de Engelstalige pagina.