Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Vergroot je impact met data

Geographical Information Sciences (UNIGIS)

Neem de volgende stap in je carriere als GIS professional met de Online Master Geographical Information Science (GIS), en behaal je Master of Science-diploma. Ons geaccrediteerde MSc programma biedt grondige training in de nieuwste GIS-technologieën en -technieken, waardoor je wordt voorbereid op een breed scala aan professionele mogelijkheden in sectoren zoals milieukunde, stadsplanning en meer.

In de parttime online Engelstalige Master Geographical Information Sciences leer je hoe je GIS kunt inzetten bij besluitvormingsprocessen vanuit de overheid, het bedrijfsleven en andere organisaties. Ontwikkel vaardigheden om gegevens te analyseren en te visualiseren via informatieve kaarten, en pas ze toe op uitdagingen zoals klimaatverandering, energietransitie, gezondheidzorg, huisvesting en mobiliteit. 

Waarom de Master GIS van de Vrije Universiteit

Sluit je aan bij een internationale groep studenten en leer van ervaren top docenten om impactvolle kaarten te maken met behulp van de nieuwste technologie en methoden. Profiteer van de balans tussen flexibiliteit en structuur van het programma en behaal een gerespecteerd MSc-diploma bij het afstuderen dankzij de accreditatie van het programma. Na het afronden van de master beschik je over vaardigheden en tools waar je direct mee aan de slag kunt, deze master bied je de mogelijkheden om nog beter inzicht te geven bij besluitvormingsprocessen.

Ben je geïnteresseerd in deze online masteropleiding in deeltijd? Kijk voor uitgebreide informatie op de Engelstalige pagina

Accreditaties