Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

De start van je academische carrière

Tinbergen Institute Research Master Economics

Deze research master is opgezet door de drie economische faculteiten van de VU, UvA en Erasmus. De tweejarige master is de ingang voor een volledige betaalde PhD-positie aan een van de drie faculteiten.

Het Tinburgen Instituut is een gerenommeerde graduate school en onderzoeksinstituut op het gebied van economie, opgezet door de drie economische faculteiten van de Vrije Universiteit, Universiteit van Amsterdam en Erasmus Universiteit Rotterdam. De Tinbergen Institute Research Master is een selectief programma, waarbij jaarlijks 25 - 30 studenten worden toegelaten. Het masterprogramma is de beste manier om een academische carrière in economie, econometrie of financiën te starten. 

Het unieke programma wordt gegeven door de beste experts in het vakgebied, van professionals tot hoogleraren. Al tijdens het programma krijg je de kans om research papers te schrijven, onder de begeleiding van onze docenten. Daarnaast geeft het programma de mogelijkheid om direct na het afronden te starten in een volledig betaalde PhD-positie aan een van de drie universiteiten. 

Ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Kijk voor uitgebreide informatie op de Engelstalige pagina.